Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi tukun jatkosopimuksia

 
TPS solmi tukun jatkosopimuksia

Kautensa runkosarjaan päättänyt TPS on jo aloittamassa valmistautumista kauteen 2011-2012, vaikka Salibandyliigassa vielä tahkotaan finaaleja. Samalla TPS on sopinut jatkosta useiden menneen kauden pelaajiensa kanssa.

Antti ja Janne Nurminen tekivät jatkosopimuksen jo kauden aikana. Viimeisen viikon sisään nimensä paperiin ovat raapustaneet myös Anssi Ala-Nissilä, Jere Jokinen, Tino Salminen, Ville Hirvisuo, Joonas Koskinen sekä Henri Alho. TPS:n päävalmentajana jatkava Perttu Kytöhonka on tyytyväinen tämän hetken sopimustilanteeseen.

- Meillä on tällä hetkellä 18 sopimusta ensi kaudesta, joten ihan hyvässä vauhdissa ollaan. Mukana on näiden nyt julkistettujen lisäksi avainkavereita, joilla sopimus jatkuu. Näihin luen mm. Pyry Luukkosen, Lasse Pajun ja Jens Riskan. Lähdimme viime kauteen vähällä liigakokemuksella ja vaikka meidän keski-ikä tuskin tälle kaudelle juuri nousee – voi käydä jopa päinvastoin – liigakokemusta löytyy nyt aika monta kymmentä peliä enemmän.

TPS ei ole ollut kovin aktiivinen kevään siirtomarkkinoilla. Kytöhonka taustoittaa linjaansa joukkueen rakentamisessa.

- Meillä löi aika monta nuorta kaveria itsensä läpi viime kaudella ja luonnollisesti heille täytyy antaa mahdollisuus pitää kiinni pelipaikoistaan. Kun tätä kuitenkin prosessinomaisesti on lähdetty tekemään, en näe että nyt kannattaisi lähteä sinkoilemaan tuonne siirtomarkkinoille. Jos joku uusi pelaaja tulee, hänen täytyy tuoda meille selkeää lisäarvoa tai sitten olla selkeä satsaus tulevaisuuteen.

- Toki pari kokeneempaa ja suoran selkärangan omaavaa kaveria tuonne ryhmään mahtuisi. Tällaiset kaverit pystyvät tuomaan sitä vakautta meidän päivittäiseen tekemiseen. Katsotaan onko tällaisia pelureita tarjolla. Luonnollisesti joukkueen rakentamisessa katsotaan myös käytössä olevat resurssit ja meillä mennään tarkan euron politiikalla.  Minä haluan, että jokaisen mukana olevan kaverin ensisijainen motiivi on halu mennä eteenpäin pelaajana, pistää itsensä satasella peliin ja sitä kautta viedä myös tätä joukkuetta kohti ylempiä sarjasijoituksia. Irtoeuroja kalastelevat pelurit voivat hakea euronsa muualta.

TPS:n menneen kauden kapteenin Riku Kekkosen nimeä ei vielä sopimuspelaajien listalta löydy. Kytöhonka on kuitenkin luottavainen sen suhteen, että Kekkonen nähdään TPS-paidassa tulevallakin kaudella.

- Riku on ilmoittanut haluavansa jatkaa meillä ja me luonnollisesti haluamme Rikun pitää. Näiltä pohjilta Rikun sopimuksen kanssa ei ole ollut mitään hoppua.

Täysin ilman profiilipelaajien menetyksiä TPS ei selvinne. Joukkue menettänee maalintekovoimaa, kun Mikko Hautaniemeä ja Jarkko Penttistä ei tämän hetken tiedon mukaan TPS:n riveissä tulevalla kaudella nähdä.

- Haudan (Mikko Hautaniemi) tilanne on ollut tiedossa jo hyvän aikaa. Mies on avoimesti puhunut motivaatiovaikeuksistaan ja tällä hetkellä ei kipinää tiiviiseen harjoitteluun löydy. Kunnioitan miehen päätöstä – on paljon parempi tunnustaa tilanne itselleen kuin roikkua mukana puolivaloilla. Luonnollisesti jos se kipinä sieltä löytyy, Hauta on tervetullut pienen kuntokuurin jälkeen takaisin riveihin, toteaa Kytöhonka pieni hymy suupielessään.

- Penttisen tilanne on aika selkeä. Mies on kärsinyt rajusti loukkaantumisista lähes koko edustusjoukkueuransa ajan. Myös viime kausi meni lähes kokonaan puolikuntoisena tai telakalla, mutta Pena on silti ollut yksi avainpelaajistamme. Minä olen ollut halukas ottamaan Jarkon mukaan, mutta tällä hetkellä olemme sopimusasioissa aika kaukana toisistamme. Ei tässä ole sen kummempaa taustalla.

TPS M1 sopimustilanne 12.4.2011
Maalivahdit:
Kauppi, Jussi
Luukkonen, Pyry

Kenttäpelaajat:
Ala-Nissilä, Anssi
Alho, Henri
Forsman, Ville
Hirvisuo, Ville
Jokinen, Jere
Kailiala, Miko
Koskinen, Joonas
Lempiäinen, Joni
Marjamäki, Joonas
Nurminen, Antti
Nurminen, Janne
Paju, Lasse
Pietilä, Juuso
Riska, Jens
Salminen, Tino
Sokka, Miikka

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää