Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Job Dragtsman ajatuksia tulevasta Veikkausliigakaudesta

 
Job Dragtsman ajatuksia tulevasta Veikkausliigakaudesta

Toukokuussa alkava Veikkausliigakausi on Interille 15. Viidennen kauden joukkueen peräsimessä aloittava hollantilaisvalmentaja Job Dragtsma on erittäin tyytyväinen joukkueeseen, mikä hänellä on johdettavana. Erityisesti Dragtsmaa lämmittää se, että joukkue on ollut kasassa jo tovin ennen sarjan alkua

-Olemme saaneet joukkueen kokoon ensimmäistä kertaa minun Turussa oloaikanani näin aikaisin. Varsinkin mestaruusvuotemme jälkeen pelaajarinkimme on ollut liian myöhään kasassa. Tämä on varmasti ollut yksi syy siihen, että emme ole olleet ihan tarpeeksi valmiita kauden alkuihin. Nyt joukkue on ollut koossa maaliskuun lopusta alkaen, mistä olen tyytyväinen, sanoo Dragtsma.

Interin kaksi edellistä kautta eivät menneet ihan joukkueen suunnitelmien mukaan. Joukkueen otteet varsinkin alkukauden aikana olivat turhan epätasaisia ja saumat menestykseen on tuhottu jo kauden alussa. Alkavalle kaudelle joukkueemme on muuttunut paljon viime kaudesta. Pelaajahankinnoissa keskityimme enemmän laatuun kuin määrään. Viime kauden 10 lähtijää on korvattu viidellä hankinnalla.

-Puhuimme viime kauden päätteeksi Stefanin(Håkans) kanssa paljon. Päätimme niissä keskusteluissa, että hankimme menetettyjen pelaajien tilalle laadukkaita pelaajia. Nyt olemme saaneet joukkueeseen pelitapaan sopivia pelaajia, jotka tuovat myös lisää tarvittavaa kokemusta joukkueeseen ja olen siihen tyytyväinen.

-Bahne sopii meille maalivahtina paremmin kuin Patrick Bantamoi. Parviainen on täsmähankinta puolustuksen keskustaa. Abramovicin tehot ovat meidän tiedossa mestaruusvuodelta ja uskon myös Asisksesta ja Scoppasta olevan paljon iloa joukkueellemme, kunhan he oppivat pelaajien kanssa hieman yhteistä kieltä, kuvailee Dragtsma joukkueen uusia pelaajia.

Dragtsman mukaan joukkue on nyt hyvässä tilassa siinä mielessä, että oikeastaan jokaiselle pelipaikalle löytyy useampikin vaihtoehto. Parin viime kauden aikana särkymävaraa ei joukkueessa ole ollut, mutta tällä kaudella tilanne on hollantilaisen mukaan toinen, vaikka tuore hankinta Maximiliano Asis loukkaantuikin.

-Tällä kaudella meillä on joukkueen sisällä paljon kilpailua pelipaikoista, mistä olen tyytyväinen Aikaisempina vuosina pelaajarinki on ollut liian kapea. Nyt emme ole enää niin herkkiä loukkaantumisille, koska aloituskokoonpanon ulkopuolella on myös pelaajia, jotka pystyvät hyppäämään kentälle koska vain, eikä tasomme laske, painottaa Dragtsma.

Interin kaksi edellistä kautta alkoivat melko mollivoittoisesti. Menestyäkseen tulevan kauden Veikkausliigassa Interin pitää pystyä Dragtsman mukaan voittamaan otteluita heti ensimmäisestä pelistä lähtien.

- Haluan kuitenkin korostaa sarjana alun merkitystä, koska huonot otteet ensimmäisissä otteluissa voivat pilata koko kauden. Meille on käynyt näin kahtena edellisenä kautena, mutta nyt uskon meidän olevamme valmiimpia Veikkausliigan alkuun, kuin esimerkiksi viime kaudella, toteaa Dragtsma.

Kauden tavoitteista puhuttaessa Dragtsma tyytyy toteamaan, että joukkueella on edellytykset hyvään sijoitukseen kauden päätteksi. Jos asiat sujuvat hyvin, niin Dragtsman mukaan Interillä on hyvät mahdollisuudet haastaa sarjan ennakkosuosikit HJK ja Honka.

-Jos asiat sujuvat hyvin, niin meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä. Lähdemme kauteen voittamaan jokaista ottelua ja tavoittelemaan sijoja 1-5, päättää Interin kanssa viime syksyllä peräti viiden vuoden jatkopestin tehnyt 55-vuotias hollantilainen.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää