Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Job Dragtsman ajatuksia tulevasta Veikkausliigakaudesta

 
Job Dragtsman ajatuksia tulevasta Veikkausliigakaudesta

Toukokuussa alkava Veikkausliigakausi on Interille 15. Viidennen kauden joukkueen peräsimessä aloittava hollantilaisvalmentaja Job Dragtsma on erittäin tyytyväinen joukkueeseen, mikä hänellä on johdettavana. Erityisesti Dragtsmaa lämmittää se, että joukkue on ollut kasassa jo tovin ennen sarjan alkua

-Olemme saaneet joukkueen kokoon ensimmäistä kertaa minun Turussa oloaikanani näin aikaisin. Varsinkin mestaruusvuotemme jälkeen pelaajarinkimme on ollut liian myöhään kasassa. Tämä on varmasti ollut yksi syy siihen, että emme ole olleet ihan tarpeeksi valmiita kauden alkuihin. Nyt joukkue on ollut koossa maaliskuun lopusta alkaen, mistä olen tyytyväinen, sanoo Dragtsma.

Interin kaksi edellistä kautta eivät menneet ihan joukkueen suunnitelmien mukaan. Joukkueen otteet varsinkin alkukauden aikana olivat turhan epätasaisia ja saumat menestykseen on tuhottu jo kauden alussa. Alkavalle kaudelle joukkueemme on muuttunut paljon viime kaudesta. Pelaajahankinnoissa keskityimme enemmän laatuun kuin määrään. Viime kauden 10 lähtijää on korvattu viidellä hankinnalla.

-Puhuimme viime kauden päätteeksi Stefanin(Håkans) kanssa paljon. Päätimme niissä keskusteluissa, että hankimme menetettyjen pelaajien tilalle laadukkaita pelaajia. Nyt olemme saaneet joukkueeseen pelitapaan sopivia pelaajia, jotka tuovat myös lisää tarvittavaa kokemusta joukkueeseen ja olen siihen tyytyväinen.

-Bahne sopii meille maalivahtina paremmin kuin Patrick Bantamoi. Parviainen on täsmähankinta puolustuksen keskustaa. Abramovicin tehot ovat meidän tiedossa mestaruusvuodelta ja uskon myös Asisksesta ja Scoppasta olevan paljon iloa joukkueellemme, kunhan he oppivat pelaajien kanssa hieman yhteistä kieltä, kuvailee Dragtsma joukkueen uusia pelaajia.

Dragtsman mukaan joukkue on nyt hyvässä tilassa siinä mielessä, että oikeastaan jokaiselle pelipaikalle löytyy useampikin vaihtoehto. Parin viime kauden aikana särkymävaraa ei joukkueessa ole ollut, mutta tällä kaudella tilanne on hollantilaisen mukaan toinen, vaikka tuore hankinta Maximiliano Asis loukkaantuikin.

-Tällä kaudella meillä on joukkueen sisällä paljon kilpailua pelipaikoista, mistä olen tyytyväinen Aikaisempina vuosina pelaajarinki on ollut liian kapea. Nyt emme ole enää niin herkkiä loukkaantumisille, koska aloituskokoonpanon ulkopuolella on myös pelaajia, jotka pystyvät hyppäämään kentälle koska vain, eikä tasomme laske, painottaa Dragtsma.

Interin kaksi edellistä kautta alkoivat melko mollivoittoisesti. Menestyäkseen tulevan kauden Veikkausliigassa Interin pitää pystyä Dragtsman mukaan voittamaan otteluita heti ensimmäisestä pelistä lähtien.

- Haluan kuitenkin korostaa sarjana alun merkitystä, koska huonot otteet ensimmäisissä otteluissa voivat pilata koko kauden. Meille on käynyt näin kahtena edellisenä kautena, mutta nyt uskon meidän olevamme valmiimpia Veikkausliigan alkuun, kuin esimerkiksi viime kaudella, toteaa Dragtsma.

Kauden tavoitteista puhuttaessa Dragtsma tyytyy toteamaan, että joukkueella on edellytykset hyvään sijoitukseen kauden päätteksi. Jos asiat sujuvat hyvin, niin Dragtsman mukaan Interillä on hyvät mahdollisuudet haastaa sarjan ennakkosuosikit HJK ja Honka.

-Jos asiat sujuvat hyvin, niin meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä. Lähdemme kauteen voittamaan jokaista ottelua ja tavoittelemaan sijoja 1-5, päättää Interin kanssa viime syksyllä peräti viiden vuoden jatkopestin tehnyt 55-vuotias hollantilainen.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää