Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter perjantaina KuPS:n vieraana

 
Inter perjantaina KuPS:n vieraana

FC Interin Veikkausliigakausi potkaistaan käyntiin perjantaina Kuopiossa viime kauden hopeajoukkue KuPS:aa vastaan pelattavalla ottelulla. Kuopion keskuskentällä pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet Interille viimeisen 1,5 vuoden aikana vaikeita. Viime kaudella KuPS vei nimiinsä molemmat ottelut voittaen Kuopion pelin 2-1 ja Veritas Stadionilla pelatun ottelun 3-1. Interin edellinen voitto KuPS:sta on lokakuulta 2009, jolloin Inter voitti kuopiolaiset Suomen Cupin puolivälieräottelussa.

Kuluvan kauden aikana joukkueet eivät ole kohdanneet, sillä Liigacupissa joukkueet pelasivat eri lohkoissa ja jatkopeleissäkään joukkueet eivät kohdanneet toisiaan. Tuntemattomia, vastustajat eivät kuitenkaan toisilleen varmasti ole, sillä molempien joukkueiden valmentajat lienevät scouttaileet toistensa otteluita kevään aikana.

-KuPS:n joukkue on pysynyt viime kauteen verrattuna oikeastaan Dudu:a lukuun ottamatta samana. Olen nähnyt heidän pelaavan muutaman kerran tällä kaudella, joten heidän pelitapansa on meillä tiedossa, myöntää Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Inter on jauhanut omaa pelitapaansa koko Dragtsman seurassa viettämän ajan, eli viisi kautta. Hollantilaisvalmentaja luottaa omaan pelifilosofiaansa kuin vuoreen, eikä lupaile merkittäviä muutoksia siihen tulevallakaan kaudella. Ainoa asia, mihin Dragtsma toivoo muutosta, on maalintekotilanteiden parempi hyväksi käyttö heti KuPS-pelistä lähtien.

-Meillä on oma tapamme pelata ja tulemme noudattamaan sitä jälleen tällä kaudella. KuPS-pelissä kuten muissakin otteluissa meidän pitää keskittyä pitämään oma pelaamisemme sillä tasolla, mihin meillä on edellytykset. Viime kaudella meillä oli vaikeuksia kääntää hallitsemiamme pelejä voitoiksi. Jos pystymme saamaan tähän muutoksen, niin olemme hyvällä tiellä, tietää Dragtsma.

Inter aloitti harjoittelun huomenna alkavaa Veikkausliigakautta varten tammikuun 11. päivä. Dragtsman mukaan joukkueen harjoituskausi on sujunut hyvin ja joukkue on valmiina Kuopion keskuskentällä alkavaan Veikkausliigakauteen.

-Olen pääosin tyytyväinen meidän harjoituskauteen. Nyt alkavat sitten tosipelit, mitä varten olemme harjoitelleet neljä kuukautta. Uskon, että olemme valmiina KuPS-peliin ja sitä myötä alkavaan kauteen, päättää päävalmentaja Job Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuu loukkaantunut Maximiliano Asis, sekä TuTo:sta pelintuntumaa hakevat Jere Koponen, Kalle Parviainen, Kalle Kauppi ja Solomon Duah.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää