Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter saa Hongan vieraakseen Veikkausliigakauden kotiavauksessa

 
Inter saa Hongan vieraakseen Veikkausliigakauden kotiavauksessa

Perjantaina käyntiin Interin osalta KuPS-voitolla potkaistu Veikkausliigakausi 2011 jatkuu maanantaina. Inter saa kauden ensimmäiseen kotiotteluunsa vastaansa avausottelussa maalittoman tasapelin JJK:n kanssa potkineen FC Hongan.

Maanantain ottelu on Interin ja Hongan välillä kauden kolmas. Kaksi aikaisempaa ottelua on voittanut Honka pitkälti Interin omien sekoilujensa ansiosta 4-3 ja 3-2. Nyt on siis aika napata kauden avausvoitto espoolaisista.

- Kaksi tämän kauden aikaisempaa Honka-ottelua ovat olleet melkeinpä identtiset. Peli on ollut täysin meidän hallinnassa ja lyhyen mustan jakson aikana olemme päästäneet helppoja maaleja, jonka turvin Honka on lopulta voittanut ottelun, muistelee Interin päävalmentaja Job Dragtsma pelattuja otteluita.

Mikäli Inter haluaa ottaa kauden avausvoiton Hongasta pitää joukkueen pystyä Dragtsman mukaan tasapainoiseen pelaamisen läpi ottelun. Tämä on hollantilaisen mukaan täysin mahdollista.

- Honka on hyvä joukkue, jota vastaan pelin pitää pysyä paketissa läpi ottelun. Pelasimme Kuopiossa hyvin puolustussuuntaan ja saman pitää jatkua myös maanantaina. Uskon ja luotan, että meillä on kuitenkin onnistuessamme hyvät mahdollisuudet ottaa hyvä tulos myös maanantain ottelusta, sanoo Inter-luotsi.

Interin päävalmentaja Dragtsma on odottanut aina innoissaan Hongan kohtaamista. Kahden lyhytsyöttöpeliin perustavan joukkueen ottelut ovat kerta toisensa jälkeen tarjonneet yleisölle hyvää jalkapalloviihdettä.

- Sekä meillä että Hongalla on samantapainen pelitapa, joka perustuu lyhytsyöttöpeliin ja pallon hallintaan. Kumpikin joukkue pyrkii pelaamaan hyökkäysvoittoista jalkapalloa, mitä kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle Veritas Stadionille, kehottaa Dragtsma.

Maanantaina pelattava Veikkausliigakierros on siis kauden toinen. Ensimmäisellä kierroksella nähtiin muutama yllätystulos. Dragtsma odottaakin tulevasta kaudesta mielenkiintoista.

- Asiat jalkapallossa ei suju aina, niin kuin ennakoidaan. Avauskierroksella nähtiin jo yllätyksiä, joten mielenkiintoinen kausi on varmasti edessä, povaa Dragtsma.

Inter selvitti KuPS-ottelun ilman loukkaantumisia, joten joukkueen kokoonpanosta puuttuvat maanantaina vain TuTo:ssa neljän ottelun lainalla pelaava Kalle Parviainen ja pitkäaikaispotilas Maximiliano Asis, jonka polvi muuten ei tarvitse leikkaushoitoa sekä U19-maajoukkueen mukana ensi viikon leireilevä Kalle Kauppi.

Veikkausliigan ottelu Interin ja Hongan välillä pelataan maanantaina Veritas Stadionille kello 18.30.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Maximiliano Asis

27.5.1987
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Kalle Kauppi

6.5.1992
Tiedot

Kalle Parviainen

3.10.1982
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää