Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Titansin nuoret mukaan lacrossen SM-sarjaan

 
Titansin nuoret mukaan lacrossen SM-sarjaan

Turku Titans rynnistää SM-sarjaan kahden joukkueen voimin. Tulevalla kaudella mitaleja tavoittelevat Turku Titans sekä Turku Titans U19.

”Teimme kevättalvella kiperän päätöksen jakaa pelaajat miesten ja junioreiden joukkueeseen. Vaikka hallitsevalle mestarille Helsinki Chiefsille annamme tällä päätöksellä hieman etumatkaa, on se kuitenkin jo osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Jalkeilla on kaksi kovaa SM-sarjajoukkuetta. Samalla tämä on satsaus tulevaisuuteen, kun voimme tarjota kaikille nuorille pelaajillemme paljon peliaikaa”, kommentoi Titansin puheenjohtaja Matti Tähkäpää.

Titansin juniorijoukkueen pelaajat kärkkyvät paikkaa nuorten maajoukkueessa, jonka päätähtäin on vuoden 2012 MM-kotikisoissa Turussa. Nälkäisistä nuorista pelaajista koostuva Titans U19 onkin yllätysvalmis nippu, joka varmasti pystyy SM-sarjassa haastamaan kenet tahansa.

”Juniorijoukkue vilisee tulevia maajoukkuepelaajia ja tulee varmasti yllättämään kaikki positiivisesti. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, niin ei ole lainkaan mahdotonta, että kauden päätteeksi pojat nostelevat
"poikaa". Joukkueessa on sarjan parhaita pelaajia joka pelipaikalle. Ainut uhkakuva on loukkaantumiset, sillä materiaali on kuitenkin melko kapea”, analysoi Tähkäpää.

Lacrossen SM-sarja käynnistyy turkulaisten osalta lauantaina 14.5., kun Titans U-19 kohtaa hallitsevan Suomen mestarin Helsinki Chiefsin. Ottelu pelataan klo 11:30 Urheilupuiston yläkentällä. Lacrosseviikoloppu täydentyy sunnuntaina, kun Leto Lempäälästä saapuu haastamaan molemmat Titans-miehistöt.  Titans U19 kohtaa lempääläläiset klo 11:15. Vanhempi vuosikerta mittaa hämäläisten kevätkunnon klo 16:45. Ottelut pelataan Parkin kentällä.

Titansin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Titans Ladies otti jälleen omansa

Turku Titans Ladies otti jälleen omansa lyömällä lacrossen SM-sarjan finaalissa Helsinki Chiefettesin 10-7.

Lue lisää

Titansin miehet ja naiset marssivat finaaliin

Sekä Turku Titansin miesten että naisten joukkueet pelaavat sunnuntaina lacrossen Suomen mestaruudesta.

Lue lisää

Turku Titans jahtaa jälleen kahta kultaa

Sekä Titansin miesten että naisten joukkueet selviytyivät lacrossen SM-sarjan Final Four –turnaukseen, jossa selvitetään Suomen mestaruuksien kohtalo.

Lue lisää

Irokeesit tulossa Turkuun

Lacrossen alle 19-vuotiaiden MM-kilpailujen viimeinen joukkue on varmistunut, kun Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoja edustavan Irokeesien maajoukkueen matkustusongelmat ratkesivat liki puoli vuotta kestäneiden neuvottelujen jälkeen.

Lue lisää

Titans selvään voittoon SM-avauksessa

Turku Titansin miesten joukkue avasi lacrossen SM-sarjan vakuuttavalla voitolla.

Lue lisää

Lacrossen kotikisoissa vahva turkulaisedustus

Suomen valmennusjohto teki try out -viikonlopun päätteeksi kovan päätöksen nimeten lopullisen 23 miehen kokoonpanon suunnitellun 30 sijasta.

Lue lisää