Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolehmainen luottaa torstaina TPS:n pallolliseen peliin

 
Kolehmainen luottaa torstaina TPS:n pallolliseen peliin

Veikkausliigan kiivas alkutahti saa torstaina jatkoa, kun TPS saa vieraakseen pietarsaarelaisen FF Jaron. Ottelu on molemmille joukkueille jo kolmas viikon sisään. TPS aloitti kauden melkoisella pommilla kaatamalla heti alkajaisiksi Veikkausliigan yksimielisen ennakkosuosikin, HJK:n, Turussa lukemin 2-0. Maanantaina tuli ainakin osittainen palautus maanpinnalle, kun VPS oli turkulaisia nokkelampi lukemin 2-1.

- HJK-peli meni just niin kuin oltiin suunniteltu. Noudatettiin taktiikkaa juuri niin kuin piti ja puolustettiin todella kurinalaisesti. Päästiin hyvin iskemään vastaan ja saatiin ne tarvitatvat häkit, TPS:n keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen tiivistää kauden avauspelin.

- Vepsua vastaan kaivettiin oikeastaan alusta asti omaa hautaa. Pelattiin koko ajan liian vaikeaa ja sen takia tuli turhaa huolimattomuutta ja sitä kautta pallonmenetyksiä. VPS on Suomen paras vastaiskujoukkue ja se näkyi, vaikka heidän maalinsa tulivatkin erikoistilanteista. Jotenkin oltiin muutenkin jäässä ja oltaisiin vaadittu ihan toisenlaista pelaamista, Kolehmainen manaa Vaasan reissua

Torstain vastustaja Jaron kausi on alkanut ainakin tuloksellisesti alakanttiin. Joukkue on ottanut kahdesti kuonoon ja huolestuttavaa asiassa on se, että vastustajat ovat olleet ennakkoon niitä Veikkausliigan heikoimpia. Ensi Jaro teki hukkareissun kauden avauskierroksella Rovaniemelle ja maanantaina Haka kävi niistämässä pinnat Pietarsaaresta. Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko sai joukkueensa pelaamaan viime kaudella aktiivista ja hyökkäävää, mutta myös tuloksellista, jalkapalloa. Jaro on nytkin pelannut ihan nättiä futista, mutta ne tulokset ovat jääneet odottamaan.

- Mulle on yllätys, että ovat vieläkin nollilla. Viime kaudella Jaro oli tosi hyvä ja pelaava joukkue ja hakihan ne täältäkin pisteet, vaikka voitettiin vastaavasti Pietarsaaressa. Eremenko on vaativa valmentaja, mutta antaa joukkueensa pelata, eikä peli-idea ole varmaan muuttunut. Aika nälkäinen Jaro sieltä kimppuun saadaan, mutta meillä on myös omat suunnitelmamme, Kolehmainen muistuttaa.

Veikkausliigaa pelataan toukokuussa todella kiivaaseen tahtiin, mutta se ei Kolehmaista haittaa. Pikemminkin päinvastoin.

- On erittäin kiva, että on peleja kaiken keväisen odottelun jälkeen. Mulle sopii hyvin tämä rytmi, että ensi on peli, sitten palauttava treeni, sen jälkeen valmistava treeni ja taas peli.

Kolehmaisen henkilökohtaiset fiilikset kauden avausmatseista menevät samaa rataa kuin joukkueella. Turussa peli toimi, Vaasassa ei niinkään.

- Omakin peli meni Klubia ihan ok ja Vepsua vastaan ei kukaan oikein onnistunut, kaikilla on varmasti varaa parantaa. Rohkeutta vaan lisää ja sitä kautta se meidän oma pallollinen peli pitää vaan saada toimimaan, silloin kaikilla on paljon mukavampaa kentällä, Kolehmainen tietää.

TPS - FF Jaro alkaa Veritas Stadionilla torstaina 12.5. klo 18.30.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniKolehmainen

Toni Kolehmainen

20.7.1988
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää