Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter mestarisuosikki HJK:n vieraaksi torstaina

 
Inter mestarisuosikki HJK:n vieraaksi torstaina

Veikkausliigan hurjaottelutahti jatkuu jälleen torstaina, kun Inter matkaa vierasotteluun Sonera Stadiumille, missä se kohtaa Veikkausliigan ylivoimaisen mestarisuosikin HJK:n. Ottelu alkaa luonnollisesti kello 18.30.

HJK:n alku Veikkausliigaan ei ollut ihan paras mahdollinen, sillä ensimmäisessä pelissä se jäin TPS:n jyrän alle Turussa häviten ottelun 2-0. Maanantain kotiottelussa joukkue näytti sitten KuPS-maalivahti Joonas Pöntisen avustuksella osaamistaan pöllyttämällä kuopiolaisia peräti 4-1. Klubin tehomiehenä ottelussa huseerasi Berat Sadik, joka teki ottelussa kaksi maalia.

Jos HJK onnistui maanantain ottelussa, niin samaa voi sanoa myös Interistä. 4-0 kotivoitto mestaruutta tavoittelevasta Hongasta ei kyllä jättänyt ketään kylmäksi, sillä niin vakuuttavalla peliesityksellä voitto ottelusta tuli, vaikka Honka ottelussa vajaalla pelasikin.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma myönsikin Honka-pelin jälkeen, että kaksi voittoa antaa hyvät lähtökohdat torstain HJK-vierailuun.

- HJK-peliin on tietysti helpompi lähteä, kun meillä on kaksi voittoa alla. Nyt me voimme lähteä pelaamaan paineettomasti. Tilanne olisi varmasti toinen, jos olisimme hävinneet kaksi ensimmäistä otteluamme, myöntää Dragtsma.

Dragtsma heittää Veikkausliigan mestarisuosikin viitan aiheestakin HJK:n ylle. Hollantilaisen mukaan HJK:lla on muihin joukkueisiin nähden ylivertainen pelaajamateriaali. Tästä huolimatta Dragtsma uskoo Interin mahdollisuuksiin torstain ottelussa.

- HJK on Veikkausliigan ylivoimainen mestarisuosikki. Heillä on ylivertainen pelaajamateriaali muihin nähden. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, eikö joukkue olisi voittamaton. Hyvällä pelillä meillä on torstaina hyvät mahdollisuudet voittoon, ennakoi Dragtsma.

Historian kirjojen perusteella Interin voiton haaveet torstaina ovat pienet. Joukkueen edellinen voitto HJK:sta on kaudelta 2004. Dragtsman mukaan Inter on kyllä pelannut Klubia vastaan tasaisia otteluita, mutta voitto näistä peleistä on vielä saavuttamatta. Tämän tilaston kääntäminen positiivisemmaksi on Inter-luotsin toiveissa.

- Olemme pelanneet HJK:ta vastaan hyviä otteluita niin kauan kuin minä olen ollut Suomessa. Tästä huolimatta en ole saavuttanut heistä yhtään voittoa. Toivotaan, että saisimme kurssin muutettua, päättää Dragtsma.

Inter on selvinnyt kaksi ensimmäistä ottelua ilman suurempia kolhuja. Ainoat kokoonpanosta puuttuvat pelaajat HJK-ottelussa ovat polvivaivainen Maxi Asis, U19-maajoukkueen Unkari-otteluissa tällä viikolla pelaava Kalle Kauppi ja TuTo:ssa lainapestiään jatkava Kalle Parviainen.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Maximiliano Asis

27.5.1987
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Kalle Kauppi

6.5.1992
Tiedot

Kalle Parviainen

3.10.1982
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää