Inter tasapeliin MYPA:n kanssa

FC Inter ei onnistunut hyödyntämään maalipaikkoja maanantaisessa MYPA:aa vastaan pelatussa Veikkausliigaottelussa. Varsinkin toisen jakson alussa Interillä oli oivat tilaisuudet mennä pelissä johtoon. Näin ollen ottelussa tasattiin lopulta pisteet ensimmäisen jakson maaleilla lukemin 1-1(1-1).

Ottelun avausjakso mentiin Interin hienoisessa hallinnassa. Joukkue vyörytti hyökkäyksiä kohti MYPA:n maalia molempien laitojen kautta, mutta se viimeinen silaus tilenatiden viimeistelyssä jäi kuitenkin puuttumaan.

MYPA keskittyi oikeastaan läpi ottelun vastahyökkäyksiin ja erikoistilanteisiin. Jälkimmäisestä joukkue onnistui Maxim Votinovin vahvan rouhimisen jälkeen tekemään myös ottelun avausmaalin pelin 39. minuutilla. Maalia edelsi kulmapotkun hässäkkä, jota Inter ei onnistunut kunnolla purkamaan.

Inter ei kuitenkaan lamaantunut MYPA:n johtomaalista. Minuutti ennen avauspuolikkaan päättymistä Henri Lehtonen yritti keskittää pallon vasemmalta laidalta MYPA-maalille. Interin onneksi keskitys epäonnistui ja leijaili maalin takatolpan ja Mika Johanssonin kautta verkoon.

Pelin toiselle jaksolle Inter tuli vahvasti. Jo kahden pelatun minuutin jälkeen pallo oli MYPA-maalin ylärimassa. Tilanne syntyi, kun Mika Ojala laukoi pallon maalivahti Johanssonin jalkoihin, josta se kimposi poikkipuuhun.

Pari minuuttia Ojalan paikan jälkeen maalia pääsi yrittämään näppärän syöttökombinaation päätteeksi Furuholm. MYPA-vahti Johansson torjui kuitenkin tyylillä Furkan sinänsä hyvän yrityksen. Furkka oli hetkeä myöhemmin vielä läpiajossa, mutta myös tällä kerralla ottelun sankari Johansson oli ohittamaton torjumalla pallon kulmapotkuksi.

Minuutti Furuholmin läpiajon jälkeen MYPA:n Mikko Innasella oli tilaisuus viedä läpiajosta MYPA johtoon. Interin maalivahti Magnus Bahne pelasi tilanteen kuitenkin kärsivällisesti ja pakotti Innasen laukomaan pallon ohi maalin.

Ihan ottelun lopulla oli vielä Innasella Interin hyökätessä yksi puolittainen läpiajo, jonka Bahne torjui kuitenkin jaloillaan. Seuranneen reboundin laukoi taivaan tuuliin MYPA:n maalintekijä Votinov.

Interille siis ottelusta yksi tasapelipiste, joka tuntui hukattujen maalipaikkojen jälkeen kuin tappiolta. Tulosta ei kuitenkaan ole aikaa jäädä surkuttelemaan, sillä jo torstaina Inter kohtaa seuraavassa kotiottelussaan Vaasan Palloseuran.