Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojans uusin jenkein Wolverinesia vastaan

 
Trojans uusin jenkein Wolverinesia vastaan

Trojansin vastoinkäymiset ulkomaalaisvahvistusten kanssa saivat taas uuden luvun, kun juuri joukkueeseen hyvin kotiutuneet Everettin veljekset saivat ikäviä uutisia kotoaan. Lähisukulainen oli joutunut auto-onnettomuuteen ja veljekset joutuivat kiireesti palamaan takaisin. Halu palata joukkueeseen asioiden selvittyä oli kova, mutta Trojansilla ei ole varaa jäädä odottelemaan, sillä sarja on lyhyt ja jokainen ottelu on merkityksellinen.

Puhelimet ja bittivirrat kävivät viime viikolla kuumina, kun uusia pelaajia alettiin metsästää rapakon takaa. Onneksi tulostakin syntyi sillä tulevana sunnuntaina Wolverinesia vastaan Trojansilla on marssittaa kentälle amerikkalainen linjamies Doug Palmer, joka toivottavasti tilkitsee edellisessä pelissä pahasti vuotanutta linjaa sekä toivon mukaan myös laitahyökkääjä-takamies, joka helpottaa niin ikään raskaasti siipeensä saanutta puolustuksen takakenttää.

Ensimmäisestä ottelusta Jaguaareja vastaan ei jäänyt paljon kotiin kirjoitettavaa, sillä useiden sairastapausten ja muiden onnettomien yhteensattumien summana vajaalukuisena pelanneet linjat eivät pystyneet sellaiseen suoritukseen, että muillakaan osa-alueilla olisi ollut mahdollista täysipainoiseen esitykseen. Varsinainena mittarina Trojansin kunnosta ei sarja-avausta voi siis pitää. Harmillista, että näin on käynyt turkulaisille kaudesta toiseen eli tärkeässä avausottelussa joukkue ei olekaan täydessä iskussa.

Wolverines on pelannut Vaahteraliigaa jo kahden ottelun verran. Esimmäisessä ottelussa helsinkiläiset ottivat pataan vahvalta mestariehdokkaalta Crocodilesiltä 28-59, mutta toisessa ottelussa Wolvot juottivat tappion kitkerän maljan paikalliskilpailija Roostersille selvin numeroin 55-13.

Wolverines pärjää pitkälti vahvan juoksupelin turvin. Jo tuttu parivaljakko Stokes-Doss nakuttaa jaardeja mielin määrin, jos heille vain antaa tilaa päästä täyteen vauhtiin. Trojansin linjan ja tukimiesosaston pitääkin päästä näiden kaverien iholle heti alkumetreillä, sillä täyteen vauhtiin päästyään heitä ei pysäytä kukaan.

Trojansin pelissä on vielä niin paljon kysymysmerkkejä, että sen arvioiminen on käytännössä mahdotonta. Jaguaareja vastaan aloittava keskushyökkääjä Miko Ylikoski oli kuumeen vuoksi pois vahvuudesta ja palloa kantoivat vuorollaan suunnilleen kaikki kenttäkuuluttajaa lukuun ottamatta. Heittopelien toimivuutta ei sitäkään päästy testaamaan, sillä Jaguaarien puolustus tuli pelinrakentaja Joonas Anderssonin okulaareille välittömästi sentterin nostettua pallon nurmen pinnasta.

Avainkysymys sunnuntain ottelussa on lähinnä se, pystyykö vahvistunut ja tervehtynyt Trojansin linja antamaan Anderssonille riittävästi aikaa heittopelien synnyttämiseen, jotta juoksupeleillekin avautuisi mahdollisuuksia ja vastaavasti puolustuksessa onnistuvatko turkulaisten tukimiehet niistämään Wolvojen vikkelät ja väkevät jenkit heti aloituslinjan tuntumassa.

Trojansin (Kari Toivonen) tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää