Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kupittaalta kuuluu kummia

 
Kupittaalta kuuluu kummia

Tavoitteena liigapaikka, visiona Suomen mestaruus

Puheenjohtaja 

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Mikko Lehtinen (s.1975). Hän on TuTon oma kasvatti. Lehtisen lisäksi uudessa hallituksessa istuvat Matti Vaiste, Matti Heinonen ja Ville Vihervaara.

”Hallituksessa tavoitteenamme on taata TuTon jääkiekkojoukkueen tulevaisuus huipputasolla tästä eteenpäin”, Lehtinen kommentoi.

Toimitusjohtaja 

Uuden hallituksen ensimmäisenä tehtävänä oli valita seuralle toimitusjohtaja. Tehtävään valittiin Mikko Nikulan (s.1972). Nikulan vastaa ensisijaisesti TuTon taloudesta. Hän on toiminut viimeiset kymmenen vuotta kansainvälisissä tuotteistus- ja markkinointitehtävissä. Hänellä on myös yrittäjätaustaa.

”Tuon TuToon tuoretta näkökulmaa, kun seuran imagoa rakennetaan. Yrittäjätaustani uskon olevani hyötyä talouslukuja seuratessa”, kommentoi Nikula.

Varatoimitusjohtaja 

TuTon uusi varatoimitusjohtaja on Juhani Tamminen. Hän vastaa TuTon urheilupuolesta, imagon rakentamisesta ja varainhankinnasta. Tamminen antaa myös kasvot TuTon uudelle tulemiselle. Sopimuksen pituus on 2+2 vuotta.

”Kun kuulin, että TuTon visio on voittaa Suomen mestaruus, olin heti mukana. Meillä on ylivoimaisesti Mestiksen hienoin areena, legendaarinen Kupittaa, joka sijaitsee kaupungin parhaalla urheilun viihdepaikalla. Turku on synnyinkaupunkini ja tämä synergia avaa meille satumaiset mahdollisuudet onnistumiseen. Historia, yliopistokaupunki ja kulttuuripääkaupunki 2011 toimivat viitekehyksenä, kun inspiroimme ympärillemme uusia kannattajia ja yhteistyökumppaneita. Lyhyesti; Aurinkokuningas on palannut kotiin” Tamminen kertoi.

Visio 

TuTon visiona on Lehtisen mukaan voittaa Suomen mestaruus. Tarkkaa aikaa vision toteuttamiselle ei ole asetettu. ”Olen nyt 35-vuotias, joten minulla on aikaa odottaa vähän enemmänkin kuin neljä vuotta”, Lehtinen tarkentaa.

Tavoitteet 

TuTo esitteli lehdistötilaisuudessa myös neljän seuraavan kauden urheilulliset tavoitteet.

1.kausi: Uskottavuuden palauttaminen – playoff-paikka
2.kausi: Mestiksen mestaruus!
3.kausi:  Mestiksen mestaruus, unelmana SM-liiga!
4.kausi:  Mestiksen mestaruus, unelmana SM-liiga!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää