Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kohtaa IFK Mariehamnin maanantaina Veritas Stadionilla

 
Inter kohtaa IFK Mariehamnin maanantaina Veritas Stadionilla

Edellisessä kotiottelussaan vastustajan maanrakoon murjoneen Interin Veikkausliigaottelut Veritas Stadionilla jatkuvat jälleen maanantaina. Vastustajaksi otteluun saapuu hyvin liigan aloittanut IFK Mariehamn. Ottelu alkaa perinteiseen tapaan, kello 18.30.

Maanantain ottelu on toinen joukkueiden välienselvittely tällä kaudella. Ensimmäisessä ottelussa helmikuussa hyisellä Kupittaalla Inter oli parempi 1-0. Tuosta ottelusta on kuitenkin sen verran aikaa, että johtopäätöksiä sen perusteella ei kannata puoleen tai toiseen tehdä.

Oman leimansa Interin ja IFK Mariehamnin otteluihin on antanut viime vuosien aikana kotikenttä. Inter on ollut enemmän tai vähemmän vaikeuksissa Maarianhaminassa pelatuissa otteluissa, kun taas Turun peleissä se on ollut niskan päällä.

Nyt on ottelu siis Turussa, missä Interin peli on kulkenut hyvin tällä kaudella. Joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma kuitenkin muistuttaa, että esimerkiksi Haka-peliä on turha muistella. Maanantaina on edessä uusi ottelu.

- Haka peli oli meiltä varsinkin toisen jakson osalta hyvä. Se on kuitenkin mennyttä ja nyt on edessä peli IFK:ta vastaan. Heillä on perinteiseen tapaan hyvin organisoitu ja fyysisesti vahva ryhmä, jota vastaan ei pidä lähteä pelaamaan heidän vahvuuksillaan. Meidän pitää pyrkiä maanantaina pelaamaan jälleen liikkuvasti ja väsyttää vastustaja loppua kohti, selvittää Dragtsma.

Interin peli on siis rullannut mukavasti viime aikoina. Joukkue on voittanut neljä viimeistä ottelua ja noussut Veikkausliigan sarjataulukon ykköspaikalle. Tästä huolimatta päävalmentaja Job Dragtsman mukaan joukkueen pelaamisessa on vielä parantamista.

- Vaikka Haka-peli sujuikin meiltä hyvin, niin pystymme vieläkin parempaan. Torstaina emme pystyneet alusta asti pelaamaan ihan niin kuin olisin halunnut. Ensimmäisellä jaksolla peli oli liian hidasta. Nyt meillä on tavoitteena pystyä hyvään esitykseen heti alusta lähtien, sanoo Dragtsma.

Interin pelaamista edesauttaa tasainen alusta. Inter-luotsin mukaan Veritas Stadionin nurmimatto mahdollistaa tällä hetkellä juuri sen pelitavan, missä Inter on parhaimmillaan.

- Veritas Stadionin kenttä on erinomaisessa kunnossa ja se on meidän etu. Pyrimme pelaamaan lyhytsyöttöpeliä, ja siihen on hyvät mahdollisuudet tasaisella nurmialustalla.

FC Interin kokoonpanosta puuttuvat maanantaisessa IFK Mariehamn-ottelussa ainoastaan pitkäaikaispotilaat Daniel Osinachi, Maxi Asis ja Kalle Parviainen.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Maximiliano Asis

27.5.1987
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Daniel Osinachi

25.8.1989
Tiedot

Kalle Parviainen

3.10.1982
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää