Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo vahvisti valmennusta ja kiinnitti seitsemän avainpelaajaa

 

TuTo vahvisti valmennusta ja kiinnitti seitsemän avainpelaajaa


Valmennustiimi

Valmentaja Kai Ortio (s.1965) vahvistaa tulevalla kaudella Petri Niukkasen johtamaa valmennustiimiä. Ortio on pitkän linjan tutolainen, joka haluaa auttaa kasvattajaseuraa. ”Kun kuulin keväällä TuTo uudistuksista, halusin omalla panoksella osallistua TuTon uuteen tulemiseen. Rahaa minulla ei ollut mahdollisuus sijoittaa, mutta halusin antaa työpanokseni seuran käyttöön.”

Kärkihankinnat

TuTo julkaisi lehdistötilaisuudessa seitsemän avainpelaajan sopimukset ensi kaudella. Ryhmään kuului kolme hyökkääjää, kolme puolustajaa ja maalivahti.

Hyökkääjät

TuTon hyökkäystä vahvistavat kaudella 2011/12 Markku Vuorisalo, Ville-Vesa Vainiola ja Antti Reivonen.

Vuorisalo (s.1978) palaa TuToon kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Hän on ulkomailla pelatessaan seurannut huolestuneena seuran otteita. ”Eihän tuota viime kautta ollut kiva seurata sivusta. Onneksi joukkue voitti sen viimeisen ottelun”. TuTopaitaan ja Turkuun ”Marre” palaa innostuneena. ”Kotikaupunkiin ja seuraan on upeaa palata. Nyt olisi tarkoitus saada väkeä taas hallille ja joukkue voittamaan.”

Ville-Vesa Vainiola (s. 1985) saapuu TuToon KooKoosta. Hän on ollut Juhani Tammisen tarkkailussa jo useamman vuoden. ”Vainiola oli hankintalistallani jo kaudella 2004-05, kun hän ja Petri Lammassaari dominoivat A-junioreiden SM-liigaa Lukossa.” Vainiola itse lähtee hakemaan uralle nostetta TuTossa. ”Tänne oli helppo tulla, sillä seuralla on selkeät tavoitteet ja suunnitelmat. Omat tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja edetä urallani eteenpäin.”

Antti Reivonen (s.1988) palaa vuoden tauon jälkeen Turkuun. Tällä kertaa päälle puettiin TuTon paita. ”On hienoa päästä pelaamaan Turussa. Olen kuitenkin pelannut täällä jo juniorista asti. Joukkue vaikuttaa hyvältä ja olosuhteet pelaamiselle pitäisi olla kunnossa”, kommentoi tyytyväinen Reivonen.

Puolustus

TuTon puolustusta tilkitsevät ensi kaudella Markus Laine, Marlo Koponen ja Miro Rahkola. Maalivahtiosasto vahvistui Kim Törnströmillä.

Markus Laineen (s.1979) jatko TuTon takalinjoilla tuo joukkueeseen kokemusta. ”Laine on seuraikoneita ja joukkueen liidereitä. Halusimme pitää hänet seurassa. Olemme erittäin iloisia, että ”Mötön” jatko onnistui”, kommentoi Tamminen.

Marlo Koponen (s.1986) on SaiPan kasvatteja. Hänellä on liigakokemusta SaiPasta. Mestistä Koponen on pelannut Jukureissa ja HeKissä. Turussa hänen tavoitteenaan on napata vastuullinen rooli ja kehittyä pelaajana. ”Viime kausi oli vähän vaikea ja lähdin nyt hakemaan uralle uutta nostetta Turusta”, `Koponen kertasi TuTo-siirron taustoja.

Miro Rahkola (s.1988) tulee Vainiolan tavoin TuToon KooKoosta. Rahkola on Ässien kasvatti, jolta odotetaan paljon erityisesti hyökkäyspäässä. ”Noilla raameilla ja poikkeuksellisella laukauksella verkot heiluvat varmasti Kupittaalla”, kommentoi Tamminen.

TuTo jatkoi myös seuran pitkäaikaisen maalivahdin, Kim Törnströmin, sopimusta. Tammisen mukaan TuTo sai erittäin hyvän tutolaisen maalivahdin joukkueeseen. ”Kimi on erittäin hyvä maalivahti. Hän haastaa varmasti Tommi Virtasen pelaavan maalivahdin roolista. Sopimusneuvotteluissa erittäin suureen arvoon nousi myös se, että Kimi on henkeen ja vereen tutolainen”.

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Petri Niukkanen

Tiedot


Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää