Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veikkausliigan kärkikamppailu maanantaina Veritas Stadionilla

 

Veikkausliigan kärkikamppailu maanantaina Veritas Stadionilla


Veikkausliigaottelut jatkuvat Veritas Stadionilla jälleen maanantaina, kun sarjataulukon kolmatta sijaa hallussaan pitävä Inter kohtaa sarjakakkosen JJK:n. Liigan kärkikamppailu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Interin ja JJK:n välinen ottelu päättää joukkueiden osalta Veikkausliigan ensimmäisen kolmanneksen. Vaikka sarja onkin periaatteessa vielä alkuvaiheessa, niin tästä huolimatta ottelu on päävalmentaja Job Dragtsman mukaan Interille tärkeä.

- Ottelu on meille tärkeä, mikäli haluamme pysyä sarjakärjen tuntumassa. Mahdollinen voitto antaisi meille hyvät lähtökohdat keskikesän otteluihin, sanoo Dragtsma.

Voittaakseen JJK:n Interin on saatava pelaaminen varsinkin joukkueen puolustaessa paremmalle tasolle, mitä se oli torstaisessa paikallisottelussa. Dragtsma haluaa joukkueen prässipelin paremmalla tasolle maanantain ottelussa.

- TPS- ottelu ei ollut meiltä sitä, mitä halusimme. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla keskialueen prässipeli oli huonoa. Tuo antoi TPS:lle mahdollisuuden pelata vahvuuksillaan. JJK-pelissä meidän pitää pystyä prässäämään JJK:n pallollisia pelaajia paljon viime torstaita paremmin, korostaa Dragtsma.

Maanantaina Turkuun vierailulle saapuva JJK on aloittanut sarjan hyvin. Toisaalta joukkuetta veikattiin kovien hankintojen jälkeen mitalijoukkueeksi, joten tältä kantilta viime kauden päätteeksi vasta karsintojen jälkeen sarjapaikkansa pitäneen joukkueen menestys on ollut odotetun hyvää.

- JJK on aloittanut sarjan erittäin hyvin. He vahvistivat täksi kaudeksi joukkuettaan ja hankinnat ovat näyttäneet alkukauden otteluissa vahvuutensa, joten ei joukkueen menestys ole yllätys, näkee Dragtsma.

Kuten jo mainittiin, niin maanantain Veikkausliigan kärkikamppailu Interin ja JJK:n välillä on Interille tärkeä, mikäli joukkue haluaa pysyä liigaa tällä hetkellä johtavan HJK:n kannoilla. Ottelun voittoresepti on tuttu.

- Puolustuspelaamisen on toimittava jokaisella kentän alueella paremmin kuin TPS-pelissä. Jos saamme tuon asian toimiaan ja pallollisen pelaamisen tasolla, jolla se oli IFK- ja Haka-pelissä, niin olemme vahvoilla, päättää Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat polvivaivaiset Kalle Parviainen, Daniel Osinachi ja Maxi Asis. Tero Mäntylän pitää kokoonpanosta pois reisivamma.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Maximiliano Asis

27.5.1987
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Daniel Osinachi

25.8.1989
Tiedot

Kalle Parviainen

3.10.1982
Tiedot


Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää