Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS ja VPS tasasivat pisteet Turun illassa

 

TPS ja VPS tasasivat pisteet Turun illassa


TPS ei saanut voittoa toisellakaan yrittämällä vaasalaisesta kaimaseurastaan Turussa. Turussa oli melkoinen kaatosade vielä noin puolitoista tuntia ennen ottelun alkua, joten kenttä oli ajoittain hyvin liukas ja pallo töksähteli välillä vesimassaan kiinni. Pelin taso oli silti vähintään kohtuullinen ja myös maalipaikkoja nähtiin molempien osapuolten järjestäminä.

Ottelun kaava eteni suhteellisen tuttuun tahtiin mitä viime aikoihin tulee. TPS löi alkutahdit ja meni johtoon vahvavireisen Njazin Kuqin osumalla. Vierasjoukkue VPS puolestaan kiipesi tasoihin reilun tunnin kohdalla ja lopulta pisteet jaettiin. TPS on menettänyt tällä kaudella liikaa pisteitä oltuaan ensin johtoasemassa.

- En minä tiedä tarkkaan mistä se johtuu. Ottelutahti on aika kova ja materiaalimme kuitenkin aika ohut joukkueessa on viime kaudesta melkoisesti vaihtuvuutta, TPS:n kokenut kippari Jarno Heinikangas tuumiskeli ottelun jälkeen

Lopputulos ei ollut kuitenkaan huutava vääryys, sillä molemmilla joukkueilla oli vahvat ja uneliaammat jaksonsa. Kokonaisuuden voisi kiteyttää vaikka niin, että VPS piti pelivälinettä hieman enemmän ehkä hallussaan, mutta TPS organisoi enemmän vaarallisia maalipaikkoja,

TPS:n johtomaali näki pivänvalon 19. minuutin kohdalla. Petteri Pennanen vetäisi tavoilleen uskollisena kierteisen ja vaarallisen kulman maalin eteen. Kuqi yritti saada päätään väliin, mutta kimposi vaasalaisten kautta maaliviivalta takaisin ja järkälemäinen Kuqi ei missanut enää toista tilaisuuttaan, vaan tinttasi pallon rytinällä parista metristä verkkoon.

VPS leipoi tasoituksensa 61. minuutin kohdalla TPS-puolustuksen hyvällä avustuksella. Edgar Bernhardt antoi oikelta tarkan vapaapotkun ja pallo putosi kuin tarjoittimelle O'Brian Woodbinelle, joka nikkasi pallon varmasti verkkoon.

Viimeisissä Tepsin peleissä on ollut melkoista korttidramatiikkaa, eikä siltä vältytty tänäänkään. Tällä kertaa VPS:n kapteeni Tero Koskela rappasi takaapäin Pennasta 88. minuutin kohdalla, mutta punainen oli liian julma tuomio.

- En ymmärrä tuomiota olleenkaan. Ei se ollut ottelun luonteen mukainen ollenkaan. Linja heittelee liikaa ottelusta toiseen, Koskela manasi.

TPS:n päävalmentajana toimi Diego Corpache, koska Haka-ottelusta katsomoon lentänyt Marko Rajamäki kärsi toimitsijakieltoa.

- Pelasimme pari päivää sitten yli tunnin vajaalla ja lisäksi Toni Kolehmainen puuttui kokoonpanosta pelikieltonsa takia ja se näkyi keskikenttäpelissämme. Taistelu kuitenkin tietenkin jatkuu, Corpache vakuutti.

TPS on viime aikojen hieman heikommasta pistevireestä huolimatta edelleen sarjassa neljäntenä, mutta varsinkin kärkikaksikko, HJK-FC Inter, porhaltaa muulta joukolta lujaa karkuun jo tässä vaiheessa kautta.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Diego Corpache

21.5.1976 Buenos Aires, ARG
Tiedot

Jarno Heinikangas

5.3.1979 Pori
Tiedot

ToniKolehmainen

Toni Kolehmainen

20.7.1988
Tiedot

ToniKolehmainen

Toni Kolehmainen

20.7.1988
Tiedot

MarkoRajamäki

Marko Rajamäki

3.10.1968 Göteborg, SWE
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää