Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TOK jatkaa Loimun pääyhteistyökumppanina

 

TOK jatkaa Loimun pääyhteistyökumppanina


Raision Loimu ja Turun Osuuskauppa syvensivät yhteistyökumppanuutensa pääkumppani-tasolle kaksi vuotta sitten, kun Loimu käynnisti kolmevuotisen Yli Rajojen -projektin, jonka tarkoituksena on tehdä Loimusta koko Turun talousalueen sisäpalloilun menestyvä lippulaiva ja Suomen mestaruuden voittaminen keväällä 2012.

Kevään ja kesän aikana osapuolten välillä on neuvoteltu uudesta yhteistyösopimuksesta. Neuvottelut johtivat positiiviseen lopputulokseen ja Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas ja TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen pääsivät allekirjoittamaan kolmen vuoden mittaisen uuden pääyhteistyökumppani-sopimuksen. Loimulle TOK:n kaltaisen alueen vahvan toimijan jatkaminen pääkumppanina oli erittäin merkittävä asia.

- Sopimus on iso asia Loimun ja koko talousalueen lentopallon kannalta. Tällaisten pitkäaikaisten ja merkittävien yhteistyökumppanuuksien kautta varmistamme pääsarjalentopalloilun jatkumisen Turun seudulla. Alueelle tarvitaan positiivisia tapahtumia ja nuorille esikuvia, kommentoi sopimuksesta erittäin tyytyväinen Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

TOK:lle tämän kaltaiset yhteistyökuviot ovat tärkeä osa yhteisöllisyyyttä ja konkreettista panostusta alueen tapahtumiin, kehittämiseen ja hyvinvointiin. Varsinaissuomalaisten asiakasomistajien omistamana yrityksenä TOK tukee ja toimii yhteistyössä useiden paikallisten toimijoiden kanssa, joilla vahvistetaan esimerkiksi oman alueen urheilua ja liikuntaharrastuksia.

- Loimu on perinteinen ja menestynyt seura, joka vaikuttaa monella tasolla oman alueensa vireyteen. TOK:n toiminnassa korostuu pitkäjänteisyys ja olemmekin olleet jo usean vuoden ajan mukana tukemassa Loimun toimintaa niin liiga- kuin junioritoiminnan osalta, TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen kertoo.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää