Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Zhbankov kieltäytyi Venäläisten kosiskelusta

 

Zhbankov kieltäytyi Venäläisten kosiskelusta


Raision Loimun päävalmentaja Ruslan Zhbankov jatkaa ensi kaudella voimassa olevan sopimuksensa mukaisesti Loimun päävalmentajana, vaikka häntä lähestyttiin kesällä mielenkiintoisen ja ison tarjouksen kanssa. Venäjän kivikovassa Superliigassa viime kaudella kärkikastiin sijoittunut joukkue tarjosi Zhbankoville pestiä valmennustiimiinsä. Rooli olisi aluksi ollut apuvalmentaja, mutta ajatus oli kasvattaa hänestä Superliigajoukkueen päävalmentajaksi. Seura haluaa pitää nimensä salassa julkisuudelta.

Ensimmäinen yhteydenotto tuli reilu puolitoista kuukautta sitten ja kesäkuussa lomamatkallaan Venäjällä Zhbankov tapasi seuran edustajat. Venäläisseurassa tiedettiin ja tunnettiin entisen maajoukkuepelaaja Zhbankovin pelaajaura hyvin ja Suomessa otettuja valmentajan uran ensiaskeleita he ovat myös seuranneet tarkasti. Lisäksi he ovat tehneet selvitystyötä suomalaisten kontaktien avulla.

Venäjän Superliiga on yksi maailman kovimmista sarjoista ja seurojen budjetit ovat myös huipputasoa. Zhbankovinkin sopimuksen talousliitteessä oli nollia enemmän kuin kotimaisissa sopimuksissa numeroita yhteensä.

Loimu sai tietää yhteydenotosta heti, kun seura lähestyi Zhbankovia, sillä valmentaja otti heti yhteyttä seuran puheenjohtajaan ja kertoi hänelle tarjotusta mahdollisuudesta. 

- Tarjous oli hieno asia sekä Ruslanille että Loimulle. Kannustin häntä lähtemään, mutta Ruslan teki lopulta päätöksen jäädä Loimuun. Olen tietysti siihen tyytyväinen, mutta hänen uransa kannalta tämä olisi ollut erinomainen näyteikkuna aina kansainvälisiä seurajoukkuekuvioita että maajoukkuepestejä myöden. Toivottavasti Ruslan jatkaa kehittymistään valmentajana ja jonain päivänä vastaavaa sopimusta tarjotaan uudestaan, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Zhbankov jatkaa siis sopimuksensa mukaisesti Loimun päävalmentajana ja tähtää Suomen mestaruuden juhlimiseen tulevana keväänä. Suurimpina syinä Suomeen ja Raisioon jäämiseen olivat perhesyyt sekä mahdollinen ongelma viisumin kanssa. 

- Tarjous oli mielenkiintoinen, mutta tilanne oli vaikea. Perheeni olisi joka tapauksessa jäänyt tänne, sillä poikani on koulussa täällä emmekä halunneet muuttaa häntä toisiin ympyröihin ja venäläiseen kouluun. Lisäksi jos olisin lähtenyt yli 12 kuukaudeksi pois EU-alueelta ei viisumini olisi ollut voimassa enää. Sitä paitsi viihdymme Raisiossa tosi hyvin, kommentoi Ruslan Zhbankov.

Loimu jatkaa siis suunnitellusti valmistautumistaan lokakuun alussa alkavaan Mestaruusliigakauteen Zhbankovin komennuksessa. Ohjelmassa ennen liigapelejä on muun muassa kansainvälinen kutsuturnaus Raisiossa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RuslanZhbankov

Ruslan Zhbankov

Tiedot


Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää