Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MYPA Interin vieraaksi maanantaina Veritas Stadionille

 

MYPA Interin vieraaksi maanantaina Veritas Stadionille


FC Inter kohtaa huomenna maanantaina pelattavassa Veikkausliigaottelussa MYPA:n. Veritas Stadionilla pelattava ottelu potkaistaan käyntiin tuttuun tapaan kello 18.30.

Maanantain ottelu on jo kolmas joukkueiden välinen välienselvittely kuluvalla kaudella. Kaksi aikaisempaa peliä on päättynyt tasapeliin. Liigacupissa helmikuussa pisteet tasattiin lukemin 2-2 kun taas toukokuisessa Veikkausliigaottelussa Veritas Stadionilla päädyttiin 1-1- tulokseen.

Kahden aikaisemman ottelun tehomies on ollut MYPA-hyökkääjä Maxim Votinov, joka on vastannut kaikista joukkueensa tekemistä maaleista. On siis selvää, että venäläishyökkääjä on juuri se pelaaja, joka Inter-puolustuksen pitää saada kuriin voittaakseen ottelun.

Alkukauden surkeasti menneiden otteluiden jälkeen, MYPA on saanut viime aikoina juonesta kiinni. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on hävinnyt vain yhden ja voittojakin on kertynyt mukavasti kolme. MYPA:n piristymisen on pannut merkille myös Job Dragtsma.

- MYPA aloitti Veikkausliigan yllättävän vaisusti, mutta viime aikoina heidän pelinsä on lähtenyt rullaamaan myös tuloksellisesti paremmin. Heidän hyvät otteet eivät ole yllätys, sillä heillä on mielestäni hyvä joukkue tällä kaudella, sanoo Interin päävalmentaja.

Jos MYPA:n peli on kulkenut viime otteluissa, niin ihan samaa ei voi sanoa Interin otteista. Varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on ollut pahasti hakusessa. Kolmen viimeisen pelin 10 päästettyä maalia paljastavat asian mihin pitää saada korjausta maanantaina.

- Meidän puolustuspeli on ollut huonoa viime otteluissa. Kymmenen päästettyä maalia kolmessa viime ottelussa on aivan liian paljon. On itsestään selvää, että yksi MYPA-pelin tavoitteista on saada tiivistettyä puolustustamme, painottaa Dragtsma.

Jos Interin puolustuspelaamisessa on parantamisen varaa, niin hyökkäyspelaaminen on vastaavasti kulkenut erittäin hyvin. Inter-luotsin mukaan tehokasta hyökkäyspelaamista tarvitaan myös MYPA-ottelussa.

- Olemme pystyneet luomaan jokaisessa ottelussa runsaasti maalipaikkoja ja myös tekemään niistä maaleja. MYPA:aa meidän pitää siis pystyä pitämään hyökkäyspelaaminen ja sen tehot viimeaikaisella tasolla ja pystyä tiivistämään puolustusta, niin olemme lähellä voittoa, sanoo Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomisesta ottelusta pelikieltoaan varoitustilin täyttymisen takia sovitteleva Joni Kauko, sekä pitkäaikaispotilaat Maxi Asis, Daniel Osinachi ja Kalle Parviainen.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Maximiliano Asis

27.5.1987
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Joni Kauko

12.7.1990
Tiedot

Daniel Osinachi

25.8.1989
Tiedot

Kalle Parviainen

3.10.1982
Tiedot


Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää