Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTolla kansainvälinen training camp ja kaksi uutta pelaajasopimusta

 

TuTolla kansainvälinen training camp ja kaksi uutta pelaajasopimusta


TuTo Hockey Oy järjesti maanantaina (25.7.) tiedotustilaisuuden, jossa se julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. TuTo esitteli myös training camp –kandidaatit, jotka tavoittelevat pelipaikkaa ensi kaudeksi. Kilpailu pelipaikoista alkoi iltapäivällä, kun edustusjoukkue luisteli ensimmäisen kerran jääharjoituksiin.

Pelaajasopimukset

TuTo kiinnitti ensi kauden joukkueeseen turkulaislähtöiset Patrik Moision ja Mikael Aaltosen.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Moisio (s.1992) palaa kotikaupunkiin kolmen Ilveksessä vietetyn kauden jälkeen. ”Odotamme Moisiolta vahvaa fyysistä peliä ja energisyyttä”, kommentoi Juhani Tamminen tuoreinta hankintaa. ”Palaan innolla Turkuun. On hienoa päästä mukaan seuraan, jolla on näin kovat tavoitteet, ja eiköhän me tähdätä ensi kaudella siihen, että Kupittaalla kaikilla muilla on kivaa paitsi vastustajalla”, hyvän tuulinen Moisio kommentoi.

Puolustaja Mikael Aaltonen(s.1991) on vierailut kahden viime kauden aikana TuTossa lainapesteillä. Päävalmentaja Petri Niukkanen odottaa Aaltosesta varmaotteista puolustajaa. ”Aaltosen viime kautta häiritsi armeija, mutta nyt hän pääsee aivan erilaisesta tilanteesta tähän kauteen. Odotamme häneltä ennen kaikkea varmaa puolustuspeliä”. kommentoi Niukkanen. Aaltonen itse on innoissaan uudesta pestistä. ”Hyvillä mielin lähdetään hakemaan menestystä ensi kaudella, ja pyritään siihen että katsojatkin viihtyvät otteluissa”, Aaltonen kommentoi.

Training camp

TuTo järjestää training campin tällä viikolla. Sen aikana tarkastellaan pelaajia, jotka hakevat pelipaikkaa ensi kaudeksi TuTosta. Training campille ilmoittautui yhdeksän mielenkiintoista pelaajakandidaattia. Kansainvälistä väriä leirille tuovat kanadalaishyökkääjä Derek Famulare (s.1989) ja ruotsalaispuoulustaja Paul Eriksson (s.1991).

Kanadan maineikkaissa juniorisarjoissa pelanneella Famulare’lla on vahvat sidokset Suomeen, sillä hänen äitinsä on suomalainen.

Kiekollisena puolustajana mainetta rakentanut Eriksson sai jo viime kaudella kokemusta jopa Elitseriestä, jossa hän pelasi kaksi ottelua.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää