Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu solmi sopimukset kahden yleispelaajan kanssa

 

Loimu solmi sopimukset kahden yleispelaajan kanssa


Raision Loimu on solminut pelaajasopimukset kahden yleispelaajan kanssa. Yhdysvaltalaisen Garret Muagututia (196 cm, 23 v) kanssa tehty sopimus on mallia 1+1 vuotta ja seuran oman kasvatin Tuomas Koppasen (197 cm, 17 v) sopimus on mallia 2+1 vuotta.

Muagututia USA:n maajoukkuekeskuksesta Raisioon

Hakkuri Duncan Budingerin tavoin Kaliforniasta Raisioon saapuva Garret Muagututia pelasi yliopistosarjojen jälkeen viime kauden Euroopassa Espanjan B-Superliigassa Seranco Voley Guadan joukkueessa. Muagututia oli joukkueensa kantavia voimia sen voittaessa nousun Espanjan A-Superliigaan. Kauden päätyttyä hänet valittiin B-superliigan all star -kentällisen toiseksi yleispelaajaksi. Guada olisi halunnut jatkaa Muagututian sopimusta, mutta hän halusi etsiä itselleen uusia ja kovempia haasteita.

Muagututia edusti yliopistosarjoissa UCLA:a (University of California) ja kuului koko neljän vuoden ajan joukkueensa avauskuusikkoon. Miehen yliopistotilastoiden erikoisuuksiin kuuluu peräti 16 ottelun putki ilman ainuttakaan vastaanottovirhettä. College- ja yliopistosarjoista Muagututialla on useita kunnianosoituksia palkintokaapissaan. Hyvin Espanjassa sujuneen ensimmäisen ammattilaiskauden jälkeen Muagututia on kuulunut USA:n maajoukkueen harjoitusrinkiin. Koko kesän hän on siis viettänyt maajoukkueen harjoituskeskuksessa yhdessä viime kaudella Mestaruusliigassa vakuuttaneiden Dustin Wattenin ja Kawika Shojin kanssa. Muagututia on kuului tänä kesänä USA:n maajoukkueeseen Kanadassa pelatussa Pan American Cupissa, jossa USA sijottui toiseksi hävittyään finaalissa niukasti Brasilialle.

- Tiedän vain että Suomessa on kylmä. Se oli yksi syy tarttua tähän haasteeseen, sillä haluan tutustua erilaisiin kulttuureihin ja maihin. Suomessa toivon pystyväni auttamaan seuraa voittamaan Suomen mestaruuden, kommentoi Muagututia.

Koppanen ponnistaa junnuista farmin kautta Mestaruusliigaan

Loimun oma kasvatti Tuomas Koppanen on Kerttulan yleisölle tuttu jo viime kaudelta, sillä Koppanen oli välillä mukana liigapeleissä, vaikka hänen pääasiallinen pelipaikkansa olikin farmijoukkue Liedon Parma, jonka riveissä hän oli tärkeä lenkki seuran voittaessa Suomen Cupin ja nousun ykkössarjaan. Koppasen ensimmäinen kokonainen liigapeli oli Pielavedellä lokakuussa pelattu runkosarjan ottelu. Koppanen esiintyi ottelussa ennakkoluulottamasti tehden 5 pistettä ja vastaanottaen kohtalaisen hyvin, mutta ottelu päättyi Loimun niukkaan 3-2 tappioon. Viime kaudella hänen meriittilistalle kertyi myös ensimmäiset Euro-ottelut Loimun riveissä. Ikäluokkansa maajoukkueryhmiinkin kuulunut Koppanen tulee ensi kaudella pelaamaan myös farmijoukkueen otteluita ykkössarjassa.

Tuomi pysyy Loimussa ja libero-sopimus lähellä

Loimulla on nyt koossa 8 pelaajasopimusta. Viime kauden kapteenin Henri Tuomen ulkomaanpykälä sulkeutui viime viikolla. Tärkein avoinna oleva pesti on libero, johon on kuitenkin mahdollisesti löytymässä ratkaisu jo lähiaikoina. Loimu on nimittäin lähellä sopimusta viime kaudella joukkueessa vakuuttavasti esiintyneen Dustin Wattenin kanssa. Muutamiin avoinna oleviin asioihin kun saadaan vielä vahvistukset, niin allekirjoittaminen on lähellä. Watten valittiin kauden jälkeen Mestaruusliigan parhaaksi liberoksi, joten jatkosopimus olisi mestaruutta tavoittelevalle Loimulle todella merkittävä.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HenriTuomi

Henri Tuomi

Tiedot

DustinWatten

Dustin Watten

Tiedot


Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää