Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viime kauden paras libero takaisin Loimuun

 

Viime kauden paras libero takaisin Loimuun


Raision Loimu on tehnyt 1+1 -vuotisen jatkosopimusen seurassa viime vuonna vakuuttavasti esiintyneen libero Dustin Wattenin (182 cm, 24 v) kanssa. Viime kausi oli Wattenin ensimmäinen ammattilaiskausi Euroopassa. Yliopisto- ja B-maajoukkueen peleissä aiemmin vakuuttanut Watten esiintyi edukseen myös Suomen Mestaruusliigassa. Tasaisen hyvin läpi kauden pelannut Watten valittiin Mestaruusliigan All Stars -kentälliseen peräti 3 kertaa, kun näitä valintoja tehtiin 4 kertaa. Ketään toista pelaajaa ei valittu millekkään pelipaikalle kuukauden tähdistöön näin usein. Lisäksi kauden päätteeksi Watten valittiin kauden parhaaksi liberoksi All Stars -kentälliseen.

Hyvin sujuneen kauden jälkeen Watten jätti Suomen hyvillä mielin ja ilmoitti katsovansa seuraavan kauden pelipaikkaa ensisijaisesti Euroopan huippusarjoista. Kesän Watten vietti USA:n maajoukkueen harjoituskeskuksessa Anaheimissa yhdessä Loimuun tulevan yleispelaaja Muagututian kanssa. Hän edusti maataan Kanadassa pelatussa Pan American Cupissa. Wattenin ja Loimun välit pysyivät kuitenkin koko ajan lämpiminä ja hän osallistui muun muassa omien seuraajaehdokkaidensa kartoittamiseen. Wattenin kautta tulikin muutama hyvä liberokandidaatti ja myös viime viikolla julkaistussa Muagututian sopimuksessa Wattenista oli apua Loimulle taustatiedon saannissa.

Wattenilla oli kesän mittaan sopimustarjouksia mm. Saksasta, mutta riittävän hyvää pelipaikkaa ja sopimusta ei tarjottu, joten Watten päätti pelata vielä toisen kauden Raision tutussa ja hyvässä ympäristössä. Myös päävalmentaja Ruslan Zhbankovilla oli suuri merkitys jatkopäätöksessä, sillä Watten piti Zhbanokvia hyvänä valmentajana ja koki että tämä todella pystyi auttamaan häntä kehittymään.

- Joukkueemme tulee olemaan kilpailukykyinen ensi kaudella. Tiedän sekä suomalaiset pelaajat että kaksi muuta jenkkivahvistusta ja tiedän että meillä on hyvät mahdollisuudet aina mestaruuteen asti, kommentoi Watten.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


DustinWatten

Dustin Watten

Tiedot


Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää
Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Loimu isännöi Sampoa Kerttulan lauantai-illassa. Kahden voittoputkessa olleen joukkueen kohtaaminen löi pisteen isäntien voittokululle.

Lue lisää
Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon.

Lue lisää
Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Raisiossa isketään perjantaina huipputärkeä lentopallo-ottelu, kun kauden ensimmäisten otteluiden jälkeen sarjataulukon perää pitävät LEKA Volley ja Loimu iskevät vastakkain.

Lue lisää