Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Virtanen palaa kotiin

 

Antti Virtanen palaa kotiin


TuTo julkaisi yhden historiansa kovimmista pelaajasopimuksista keskiviikkona, kun Antti Virtanen palaa 14 vuoden tauon jälkeen kasvattajaseuraansa. Juhani Tamminen kertoi lehdistötilaisuudessa, että Virtasen Kupittaalle paluusta suuri kunnia kuuluu hallituksen uudelle puheenjohtajalle Mikko Lehtiselle. ”Hän antoi listan vanhoista TuTon pelaajista, joiden tilanne pitäisi kartoittaa. Hän myös edesauttoi, että saimme rahoituksen Virtasta varten kuntoon”.

Antti Virtaselle paluu kasvattajaseuran paitaan oli haaveiden täyttymys. ”Minulla on ollut jo pitkään selvää, että Suomessa on kaksi seuraa, joita haluan edustaa. Kun JYPissä rooli alkoi pienentyä viime kaudella, oli edessä uusien haasteiden etsiminen, sillä haluan edelleen pelata isossa roolissa. Haaveissani on ollut päättää ura TuTossa. Keväällä en kuitenkaan uskonut, että sen vuoro olisi vielä. Kun yhteydenotto kuitenkin yllättäen täältä tuli, niin olin heti halukas tulemaan tänne. On totta, että olisin saanut varmasti jostain rahakkaamman sopimuksen, mutta aina raha ei ratkaise kaikkea. Täällä on kuitenkin kaikki lapsuuden kaverit ja sukulaiset”.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää