Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä

 

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä


TuTo julkaisi myös pelaajasopimukset kolmen training camp-kokelaan kanssa.  Hyökkääjä Santeri Halme ja puolustajat Paul Eriksson ja Matias Kuusisto pukevat ylleen TuTon pelipaidan kaudella 2011-12.

”Jokaista pelaajaa yhdistää erityinen lahjakkuus ja nuoruus. Tämä oli myös omistajaportaan pyyntö, että panostamme nuoriin lahjakkuuksiin. Halme on pelitaitava hyökkääjä. Eriksson on aivan poikkeuksellinen puolustaja hyökkäyssuuntaan. Kuusisto on isokokoinen vähän myöhemmin huipulle noussut puolustaja, jolla on huima kehityspotentiaali” Tamminen kertasi viimeisimpiä vahvistuksia.

”Virtasen paikka on tietenkin ykköskentässä Vainiolan ja Vuorisalon kanssa. Halme pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Hänen roolinsa on pelata vahvuuksillaan eli kiekollista peliä. Eriksson on ykköspakkiparissa puolittain kentän neljäs hyökkääjä. Erikssonin vierelleen asetetaan puolustava puolustaja, jotta hän pääsee pelaamaan vahvuuksillaan hyökkäyssuuntaan. Kuusiston tehtävä on pitää maalinedusta puhtaana vastustajista.”, päävalmentaja Petri Niukkanen kommentoi tuoreita vahvistuksia.

Puheenjohtaja Lehtisen mukaan joukkue ei ole vielä täysin valmis. ”Joukkue ei ole koskaan valmis. Pystymme varmasti lähtemään kauteen tällä ryhmällä, mutta emmehän voi tietää mikä tilanteemme on kuukauden päästä. Silloin meillä voi olla kaikki pakit sairaalassa, jolloin tarvitsemme uusia vahvistuksia. Pyrimme siis jatkuvasti kehittämään joukkuetta.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää