Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter Hakan vieraaksi perjantaina

 

Inter Hakan vieraaksi perjantaina


FC Inter jatkaa urakointiaan Veikkausliigassa jälleen perjantaina, jolloin joukkue matkustaa Valkeakoskelle Hakan vieraaksi. Ottelu legendaarisella Tehtiksellä alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Interin ja Hakan edellinen ottelu päättyi kesäkuun alussa Interin murskavoittoon 6-1. Joukkueen päävalmentaja Job Dragtsman mukaan tuota ottelua ei pidä muistella.

- Edellinen Haka-peli on ollutta ja mennyttä. Sitä ei pidä missään nimessä muistella. Nyt on edessä uusi ottelu, jossa pitää jälleen lähteä tekemään perusasioita hyvin. Jos peli kulkee sillä tasolla, mihin pystymme, olemme lähellä voittoa, toteaa Dragtsma luottavaisena.

Inter pelasi keskikesän otteluissa melkoista hurlumhei-futista. Pallot löysivät otteluissa kyllä tiensä vastustajan maaliin, mutta samalla oma maaliverkko heilui myös pihakeinun tapaan. Kahdessa viime pelissä Inter on sen sijaan saanut pidettyä oman maalin puhtaana, ja se on päävalmentaja Dragtsman mukaan yksi tavoite perjantaiksi.

- Olemme saaneet koko joukkueen puolustamisen parempaan kuosiin kahdessa edellisessä pelissä, joissa olemme pystyneet pitämään nollan. Nolla on tavoitteena nytkin, sillä se antaa hyvät pohjat ottelun voittamiseen.

- Hyökkäyspelimme on toiminut oikeastaan koko kauden hyvin. Olemme pystyneet luomaan joka pelissä riittävästi maalipaikkoja ottelun voittamiseksi ja niin uskon, että tulee tapahtumaan myös Valkeakoskella, jatkaa Dragtsma.

Inter pääsee Haka-otteluun periaatteessa parhaalla mahdollisella miehistöllä. Hollantilaisluotsin käytössä ovat myös torstaina maajoukkuetehtävistä kotiutuneet Timo Furuholm, Mika Ojala, Tero Mäntylä ja Joni Kauko.

- Eihän tämä tietenkään ideaali tilanne ole, kun sarjaottelu pelataan näin nopeasti maaottelun jälkeen, mutta asian kanssa on vain elettävä. Meillä on laaja pelaajarinki ja kaikki pelaajat pitkäaikaispotilaita lukuun ottamatta kunnossa, joten katsotaan ketkä pelaavat, sanoo Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat perjantaisesta ottelusta siis pitkäaikaispotilaat Kalle Parviainen, Daniel Osinachi ja Maxi Asis, joka on kolmikosta lähimpänä paluuta joukkueharjoituksiin. Mikäli argentiinalaispelaajan kuntoutuksessa ei tule takapakkia, niin hän voi aloittaa pallotreenit kahden viikon kuluessa.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Maximiliano Asis

27.5.1987
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Timo Furuholm

11.10.1987 Pori
Tiedot

Joni Kauko

12.7.1990
Tiedot

Tero Mäntylä

18.4.1991
Tiedot

Mika Ojala

21.6.1988 Paimio
Tiedot

Daniel Osinachi

25.8.1989
Tiedot

Kalle Parviainen

3.10.1982
Tiedot


Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää