Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä

 

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä


TuTo täydensi rivejään kolmella pelaajalla, kun training campillä taitojaan esitelleet hyökkääjät Derek Famulare, Arttu Reponen ja puolustaja Olli-Pekka Viitaniemi liittyvät joukkueeseen.

”Famulare (s.1989) on isokokoinen ja taitava kanadalaishyökkääjä, joka täydentää joukkuettamme erinomaisesti” TuTon varatoimitusjohtaja Tamminen kuvaili tuoreinta hankintaa. Sopimuksen myötä Famulare palaa juurille, sillä hänen äitinsä on turkulainen ja isä pelasi aikanaan Kiekko-67 väreissä. ” Tulin training campille antamaan kaikkeni ja olen erittäin tyytyväinen, että sain sitä kautta paikan tässä hienossa organisaatiossa”, tyytyväinen Famulare kertoi tilaisuudessa.

”Reponen soitti minulle kesällä ja kysyi, että voisiko hän tulla näyttämään taitoja Turkuun. Kysyin Niukkaselta, että otammeko kaverin näytille. Leirillä Reponen osoitti, että kaksi pistettä/ottelu Suomi-sarjassa ei ollut sattumaa” Tamminen kertoi Reposen taustoista. ”Olen kiitollinen saadessani mahdollisuuden pelata tällä tasolla. Olen kuullut, että TuTossa olisi sellainen meininki, että laitetaan lättyä pussiin. Sitä minä tulin tänne tekemään” iloinen Reponen kertoi.

”Viitaniemen kanssa sovimme kahden vuoden diilistä. Uskomme hänen kehittyvän täällä todella kovan tason pelimieheksi Niukkasen ja Ortion opissa”, Tamminen kertoi. ”On todella hienoa päästä osaksi tällaiseen nosteessa olevaan organisaatioon, jossa on aivan loistavat valmentajat”, tyytyväinen Viitaniemi kertoi tilaisuudessa.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää