Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JP Jalo selostaa TUTOn otteluita kaudella 2011-2012

 

JP Jalo selostaa TUTOn otteluita kaudella 2011-2012


TuTo Hockey Oy ja Radio Sata / SBS Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen TUTO Hockeyn Mestis-otteluiden lähettämisestä Radio Sadalla kaudella 2011-12. Historiallinen yhteistyösopimus sisältää kaikki TUTO Hockeyn koti- ja vierasottelut Mestiksen runkosarjassa ja playoffeissa sekä mahdolliset liigakarsintaottelut. Sopimus sisältää selostuksen myös TUTO Hockey - TPS ottelusta 9.9.2011. Selostuksista vastaavat JP Jalo ja Iku Viitanen.

Otteluselostusten lisäksi yhteistyö sisältää viikoittaisen kiekko-ohjelman Radio Sadalla, jonka isäntänä toimii Juhani Tamminen. TUTO Hockeyn otteluilmoitukset kuullaan totuttuun tapaan Radio Sadalla ja Iskelmä Varsinais-Suomessa.

Suuri panostus

Yhteistyö on valtava panostus sekä TUTO Hockeylle että Radio Sadalle. ”Tämä on iso panostus meille. Halusimme kuitenkin tehdä näköistämme kiekko-ohjelmaa TUTO Hockeyn kanssa ja osallistua omalta osaltaan joukkueen uuden ilmeen rakentamiseen. Eihän sitä voi kieltää, etteikö Jalon mukaan tulolla olisi ollut suurta merkitys meidän päätöksessä”, kommentoi Radio Sadan toimituspäällikkö Marianne Holmström. 

”Tämä on TUTO Hockeylle erittäin iso panostus. Tämä on vaatinut ja tulee vaatimaan suuren työpanostuksen tiimiltämme, mutta vastaavasti se antaa meille erittäin paljon”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Mikko Nikula kommentoi.

Paluu juurille

”Siitä on 18 vuotta, kun olen viimeksi selostanut Turussa otteluita radiolle. Tämä projekti alkoi itselläni oikeastaan jo pari vuotta sitten. Aloin silloin miettiä, että selostaminen radiossa olisi taas mukavaa. Kun kesällä sitten näin mihin suuntaan uudistunut TUTO Hockey on menossa, ajattelin että tässä voisi olla sauma palata radioon. Soitin Tamille ja kerroin ideasta. Seuraavan tunnin aikana Tami soitti minulle kolme kertaa ja nyt olemme tässä”, TUTO Hockeyn otteluiden selostajana toimiva JP Jalo kommentoi.

”Odotan tästä yhteistyöstä samanlaista kiinnostuksen kasvua TUTO Hockeyta kohtaan kuin vuonna 1985 TPS:n kohdalla, kun paikallisradiot aloittivat toimintansa ja JP selosti valmennuksessa olevani seuran ottelut” TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen kommentoi historiallista yhteistyösopimusta.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää