Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kohtaa keskiviikkona Sportin

 

TuTo kohtaa keskiviikkona Sportin


TUTO Hockey pelaa harjoituskauden viimeisen pelin ennen 9.9. paikallispeliä Kupittaalla keskiviikkona (31.8.).  Luvassa on todellinen tasonmittaus, kun vieraaksi saapuu hallitseva Mestis-mestari Vaasan Sport.

”Ensimmäistä varsinaisen peliajan voittoa lähdetään hakemaan revanssimielessä. Viime perjantaina Sport yllätti joukkueemme Vaasassa, mutta tästä on varmasti otettu opiksi. Pitää muistaa, että meillä on joukkueessa paljon nuoria pelaajia, joille nämä ovat uusia kokemuksia. He saivat tärkeää oppia perjantaina ja eivät varmastikaan ole yllätettävissä toistamiseen”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Petri Niukkanen.

”Valmistautuminen petti perjantaina ja joukkue pelasi heikosti. Toisaalta Sport oli kyllä hyvä, enkä ihmettelekään, että se voitti viime vuonna Mestiksen. Olen nyt ollut kolme viikkoa jäällä ja pikku hiljaa alkaa tuntua paremmalta. Alussa oli vähän vaikeuksia tuntuman löytymisessä”, kommentoi puolestaan TUTO Hockeyn Antti Virtanen.

”Sport sytyttää vanhana seurana aina. Haetaan luonnollisesti ensimmäistä voittoa 60 minuutin pelissä ja sitä kautta parannusta perjantaiseen tulokseen”, kommentoi kolme kautta Sportissakin pelannut TUTO Hockeyn Markus Laine.

TUTO Hockeyn kokoonpanosta puuttuvat pienten vammojen vuoksi puolustajat Paul Eriksson ja Miro Rahkola. Heitä odotetaan takaisin kokoonpanoon sarjakauden alkuun mennessä.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää