Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kupittaan monitoimihalli on nyt OS/G Areena

 

Kupittaan monitoimihalli on nyt OS/G Areena


TUTO Hockey ja markkinointiviestintäyritys OS/G ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla pyritään luomaan uudenlainen TUTO. Kupittaan monitoimihalli on tänään 9.9.2011 saanut uuden nimen OS/G Areena. TUTOn kotihalli valmistui vuonna 2006 ja sen yleisökapasiteetti on 3 000 henkeä. Areenan istumapaikkojen määrä on kaksinkertaistettavissa, jos TUTOn neljän vuoden tavoite toteutuu. Silloin Kupittaalla pelattaisiin SM-liigaa.

Uusi ilme - uusi asenne

TUTO Hockey ja OS/G kehittävät yhdessä uudenlaista TUTO-brändiä. Joukkuetta viedään eteenpäin uusin taustavoimin, ja nyt uudistukset näkyvät myös ulkoisesti. OS/G on täsmentänyt TUTOn graafista ilmettä ja samalla myös TUTOn logo on uudistettu. Suomen suurimpiin kuuluva markkinointiviestintäalan yritys OS/G auttaa joukkuetta tulevaisuudessa viestien eteenpäin viemisessä.

- OS/G on aina ollut urheiluhenkinen yritys, joten yhteistyön aloittaminen oli helppoa. Kunnioitamme TUTOn perinteitä, mutta haemme uutta draivia ja siihen tarvitsemme myös ulkopuolisia aivoja. Olemme piristämässä perinteistä brändiä ja tavoitteenamme on tehdä läpimurto SM-liigaan, sanoo TUTOn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

OS/G eli OjalaSaariGroup on markkinointiviestintäalan perheyritys, jolla on toimistot Turussa, Helsingissä ja Tukholmassa. Lähes 50 markkinointiviestinnän asiantuntijaa työllistävä yritys on perinteisesti ollut mukana tukemassa turkulaisten urheilujoukkueiden toimintaa.

OS/G:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala sanoo toisen liigajoukkueen virkistäneen Turun jalkapalloa. Nyt sama noste halutaan saada aikaan jääkiekkoon. OS/G Areena on kuitenkin monitoimihalli, jossa voidaan järjestää monenlaisia tilaisuuksia konserteista yritystapahtumiin. OS/G haluaa kehittää paitsioon jääneen hallin käyttöä.

- Ensi vuosi on OS/G:n kahdeskymmenes toimintavuosi. Pääsemme kesällä juhlistamaan pyöreitä vuosia asiakkaidemme kanssa omalla areenalla, Ojala sanoo.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää