Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jääkiekkoleijona Mikko Mäkelä TUTO Hockeyn Pohjois-Amerikan pelaajakoordinaattoriksi

 

Jääkiekkoleijona Mikko Mäkelä TUTO Hockeyn Pohjois-Amerikan pelaajakoordinaattoriksi


TUTO Hockey kertoi torstaina merkittävästä uudistuksesta organisaatiossa, kun se julkaisi uuden pelaajakoordinaattorinsa Pohjois-Amerikassa. Jääkiekkoleijona numero 139, Mikko Mäkelä, vastaa tulevaisuudessa TUTO Hockeyn pelaajakartoituksesta Pohjois-Amerikassa. Ansiokkaan kiekkouran jälkeen Mäkelä on toiminut valmentajantehtävissä Pohjois-Amerikassa vuodesta 2002 lähtien.

Mäkelä kommentoi uuden yhteistyön aloittamista tuoreeltaan kirjeen välityksellä Pohjois-Amerikasta ”On hienoa kun saan olla auttamassa Suomalaista jääkiekkoa ja etenkin perinteikästä, mutta samalla nyt VAHVASTI uudistunutta TUTO Hockeyta.”

”Kun minulta kysyttiin, että lähdenkö projektiin mukaan, niin ei sitä tarvinnut kauaa miettiä. Minulla on täällä Canadassa kontaktit esimerkiksi WHL ja yliopistopelureihin ja uskon että niisäa löytyy paljon potentiaalia ajatellen TUTON tavoitteita.”

TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen luonnehti viimeisintä värväystä seuraavasti:
”TUTO Hockey uudistuu voimakkaasti jokaisella osa-alueella. Jokainen kiekkoa seuraava henkilö tietää Miksan saavutukset, joten on upeaa saada hänet vahvistamaan uudistuneen TUTO Hockeyn organisaatiota”.

Aarnio ja Mäkinen vahvistavat TUTO Hockeyta

TUTO Hockeyn vahvisti pelaajarinkiään kahdella nuorella hyökkääjällä, kun Teemu Aarnio ja Markus Mäkinen liittyivät joukkueeseen torstaina. Kumpikin pelaaja hankki pelipaikkansa TUTOn training campin kautta vahvojen esitysten ansiosta.

Teemu Aarnio kommentit tilaisuudessa olivat seuraavat: Tottakai olen tyytyväinen, että sain paikan tästä joukkueesta. On hienoa, että sain vakuutettua seuran taidoistani, vaikka en heti training campin alkuun päässytkään mukaan”.

Markus Mäkinen oli puolestaan todella iloinen sopimuksesta: ”Totta kai olen erittäin iloinen saatuani sopimuksen tähän joukkueeseen ja pääsen pelaamaan kotiseudulle viiden vuoden tauon jälkeen. Joukkueessa on huikea henki päällä ja eilinen voitto antoi vielä hienon lähtölaukauksen uudelle kaudelle”.

Tammisen mukaan tuoreimpien vahvistusten rooli kasvaa TUTOssa ajanmyöntä. ”Nämä ovat nuoria taitureita, jotka kuuluvat meidän pidemmän ajan projektiin merkittävästi. Ennen kaikkea nämä pojat ovat paikallisia talentteja, jotka pääsevät nyt pelaamaan kotiyleisön edessä.”

Tuore pelaajakoordinaattori kommentoi kaksikkoa puolestaan seuraavasti: ” Kuulin, etta tanaan julkaistaan samalla Temen ja Markuksen sopimukset. Tunnen molemmat pelurit hyvin, Markus oli täällä kolme vuotta sitten ja Teemu on ollut täällä Canadassa pari kertaa minun harjoitusleirillä näytillä ja antamassa WHL pelaajille kyytiä. Regina Pats oli edellisellä kaudella kiinnostunut Teemusta, mutta Teme päätti mennä kuitenkin USHL.aan. Harmi, että USHL kausi päättyi loukkaantumiseen. Uskon että näistä nuorista pelaajista on tällä kaudella iloa Tuton faneille.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää