Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeylle voitokas kotiavaus

 

TUTO Hockeylle voitokas kotiavaus


TUTO Hockey avasi mestiskauden kotiottelut OS/G areenalla perjantaina voitokkaasti. Illan vastustajana ollut JYP-Akatemia kaatui luvuin 5-1. Näin ollen TUTO jatkoi voittojen tiellä keskiviikkona alkaneessa Mestiksessä. Samalla se nousi sarjakärkeen yhdessä KooKoon ja Jukureiden kanssa.

Tehokas hyökkäys ja tarkka puolustus avaimena voittoon

TUTO Hockey aloitti ottelun JYP-Akatemiaa vastaan tehokkaasti siirtyen jo avauserän alkuminuuteilla johtoon. Tasaisessa avauserässä JYPin nuorista talenteista koottu Akatemia tasoitti pelin ylivoimalla juuri avauserän puolivälin ylityttyä. Erän lopussa tehokkaasti hyökännyt TUTO hyödynsi harvat maalipaikkansa kliinisen tarkasti Miro Rahkolan ja Markku Vuorisalon johdolla. Näin ollen 1. erätauolle mentiin TUTOn 3-1 johdossa.

Loppupelin tarkasti puolustanut TUTO selvitti jyväskyläläisnuorukaisten hyökkäysyritykset ilman takaiskuja. Puolustuksen viimeisimpänä lukkona toimi jälleen mainiosti pelannut Tommi Virtanen. Kolmannessa erässä TUTO sai hyökkäyspään onnistumisia maalien merkeissä vielä kahdesti, kun sekä Lauri Aaltonen että Antti Reivonen onnistuivat maalinteossa.

Valmentajien kommentit:

Petri Niukkanen, TUTO Hockey: Nyt on helpottunut olo. Tiedettiin, että tämä on yksi kauden tärkeimmistä viikoista meille ja saimme siitä viisi pistettä. Ei tämä täydellinen viikko ollut, mutta erittäin hyvä kuitenkin. Tänään mieltä lämmittää erityisesti se, että ykköskenttämme ohella onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Puolustus toimi erittäin hyvin tänään ja Tommi Virtanen oli jälleen loistava maalilla. Tästä on erittäin hyvä jatkaa ensi viikkoa kohti.

Jukka Ahvenjärvi, JYP-Akatemia: Koskaan ei voi tietenkään olla tyytyväinen, jos häviää ottelun. Meidän kirjanpidon mukaan avauserässä maalipaikat menivät kuitenkin 4-3 meille, silti taululla oli lukemat 3-1 TUTOn eduksi, joten ei tässä voi oikein kuin onnitella vastustajaa äärettömän tehokkaasta viimeistelystä.

TUTO Hockeyn seuraava ottelu on vuorossa keskiviikkona (21.9.). Silloin vastustajaksi saapuu OS/G Areenalle Heinolan Peliitat.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää