Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeylle karvas tappio huikeassa Koulupelissä

 

TUTO Hockeylle karvas tappio huikeassa Koulupelissä


Kupittaan OS/G- areenalla pelattiin keskiviikkona värikäs ja tapahtumarikas Mestis-ottelu. Nihkeäasti kolmen pisteen voittoja napsinut TUTO Hockey sai vastustajakseen SaPKon, pässipaidoiksi kutsutun ryhmän Savosta. Jos TUTO Hockeyn alkukausi on aika ajoin ollut sävyltään mollivoittoinen, eivät SaPKonkaan otteet ole olleet kovin kummoisia. Lisäväriä mutta myös lisäpainetta matsiin toi se että ottelu oli Canal +:n televisio- ottelu ja myös se, että katsomossa nähtiin satamäärin turkulaisia ja lietolaisia koululaisia. Ottelun lopullinen ratkaisu, momentum koettiin kolmannen erän puolivälin paikkeilla kun vieraat menivät menojaan.

SaPKo yrittää lähteä karkuun

Sarjataulukon perusteella ottelun olisi olettanut olevan kotijoukkueen suurta riemulaulua ja matsin ensimmäinen maali kirjattiinkin turkulaisten nimiin. Antti Virtanen tavoitti maalin edustalla vapaana olleen Markku Vuorisalon, joka pienellä siirrolla toimitti pikkumustan ohi SaPKo- veskari Niko Kaulion. Vuorisalon maalia seurasi kuitenkin kotijoukkueen musta hetki ja pässipaidat hivuttautuivat jo 3-1 johtoon. Petri Niukkasen suojatit eivät kuitenkaan heittäneet kirvestä kaivoon vaan toimittivat tärkeillä hetkillä pari kertaa kiekkoa häkkiin ja toisen erän puolivälissä oltiin jo tasatilanteessa. Aki Keinäsen ja Derer Famularen koulumaalit toivat kotijoukkueen pelaamisen hetken taaperruksen suosta hohdokkaaseen lentoon.

SaPKo menee menojaan

Kolmannen erän alku mentiin koko lailla turkulaisten määräämissä jalanjäljissä. Sarjajumbo ei kuitenkaan niin sanotusti kuvia kumartanut vaan ehkä vähän maitohappoisilla jaloillakin hivuttautui erän loppupuolella taas kahden maalin johtoon. Markku Vuorisalon pikkukakkosen aikana vieraat katkaisivat lopullisesti kotijoukkueen selän ja henkisen kantin kun taululla luvut olivat jo 3-6.

TUTO Hockey oli oleellisesti muuttanut viisikkojaan sitten alkukauden. Niin hyökkääjistössa kuin pakistossakin rukkaukset olivat aikakin radikaaleja. Niin ikään muutamat viime ottelut turkulaismaalilla veskaroinut Kim Törnström sai tehdä tilaa määräaikaisella sopimuksella TUTO Hockeyssä pelaavalle Mikaeel Vuoriolle. Alun ehkä haparoivan otteen jälkeen myös Vuorio pääsi vireeseen. Vuorion hyvä vire kaatui viimeistään SaPKon neljännen maalin jälkeen.

TUTO Hockeyn kotiottelut jatkuvat lauantaina 15.10. klo 17.00, kun OS/G Areenalle saapuu hallitseva mestari Vaasan Sport.

Näin kommentoivat valmentajat:
Petri Niukkanen(TUTO Hockey): ”Puolustuspelimme jäätyi oikeastaan joka kerta kun savonlinnalaiset pääsivät hyökkäykseen. Taisteltiin kyllä ja yritettiin mutta kun omasta päästä ei kunnolla päästy pois, oli vieraiden voitto tätä kautta sinetöity.”

Pekka Tirkkonen(SaPKo): ”Oli hieno nähdä taisteleva ja positiivinen SaPKo. Epäonnistumisia on tullut liiankin kanssa joten voitto oli henkisesti tärkeä. Valmistauduttiin matsiin kunnolla. Vedettiin aamujäät Hämeenlinnassa ja voitiin latautua rauhassa. Hengen voittohan tämä olli.”

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää