Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey haastaa mestarit ennätysyleisön edessä

 

TUTO Hockey haastaa mestarit ennätysyleisön edessä


Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä Pre Game –yritysmessutapahtuma on saanut loistavan vastaanoton. Messut ja TUTO Hockey – Sport pelin sisältäviä yhdistelmälippuja on myyty jo noin 1500.  ”Tämä on todella positiivinen juttu ja kertoo siitä, että tapahtumallemme on kysyntää. Toivottavasti saamme huomenna kerrottua täydelle hallille, miten nopeaa ja vaivatonta yrityksen perustaminen on. Toivomme, että myös yrittäjät löytävät messuille sillä tarjolla on rahan arvoisia neuvoja myös heille”, kommentoi messujärjestäjä Matti Aarnio.

TUTO Hockey esitteli tilaisuudessa myös uuden maalivahdin. TuTossa viimeksi kaudella 2008-09 pelannut Juho Santanen pelaa loppukauden TUTO Hockeyssä. ”Olen todella innoissani päästessäni mukaan joukkueeseen. Tuolla on paljon entuudestaan tuttuja kavereita sekä pelaajissa että toimihenkilöissä, joten kyllä tänne on helppo tulla” kommentoi tuore TUTOn maalin tilkitsijät.

”Sanoin Makkoselle, että hänen tehtävänsä on laittaa peruspelimme kuntoon. Me tuemme häntä tarvittavilla pelaajahankinnoilla. Santanen on ensimmäinen osoitus tästä. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet vahvistamaan tiimiämme”, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

”Meidän on oltava valmis huomisessa pelissä heti alusta ja pyrittävä pelaamaan tasapainoinen kokonainen ottelu. Sport on varmasti lukenut läksyt viime kerrasta ja tulee alusta asti terävästi, joten siihen meidän on pystyttävä vastaamaan. Joukkueena Sport tuskin tarvitsee kauheasti esittelyjä, jokainen tietää, että kyseessä on yksi sarjan parhaista jengeistä” kommentoi TUTOn pelaajista Antti Virtanen huomista Mestisklassikkoa.

”Lähdemme hakemaan ehjää ja tasapainoista suoritusta. pelissä on ollut jo paikoin niitä elementtejä, joita haluan nähdä. Esimerkiksi lauantaina pelasimme ensimmäisen erän niin kuin toivon joukkueen pelaavan jatkossa koko ottelun. Kokoonpanoomme tulee merkittäviä muutoksia, kun Reivonen, Keinänen ja Rahkola palaavat kokoonpanoon. Maalivahdintehtävät hoitavat huomenna Törnström ja Vuorio. Santasella mennee muutama hetki ennen kun hän pääsee pelikuntoon. Otteluissa käytämme jatkossa neljää täyttä kenttää ja kuutta puolustajaa”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää