Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey hakee kuutta pistettä ja ennätysyleisöä avoimin ovin Revanssiviikonlopusta

 

TUTO Hockey hakee kuutta pistettä ja ennätysyleisöä avoimin ovin Revanssiviikonlopusta


TUTO Hockeyn Pre game press cafessa kerrottiin torstaina poikkeuksellisesta Revanssiviikonlopusta ja sen tavoitteista. TUTO Hockey kertoi myös uudesta yhteiskuntavastuuta sisältävästä yhteistyökuviosta.

TUTO Hockeyn omistajat tarjoavat huomenna ilmaisen sisäänpääsyn otteluun!

”Perjantain ottelu on varmasti suomalaisessa kiekkohistoriassa poikkeuksellinen, sillä TUTO Hockeyn omistajat, joihin itsekin kuulun pienosakkaana, haluavat tarjota otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua uudistuneeseen yhteisöömme, upeaan OS/G areenamme ja sen uudistuneisiin palveluihimme. Toivomme näkevämme areenalla ennätysyleisön huomenna kannattamassa TUTO Hockeyn voittoon!” kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

Kuusi pistettä intohimoisella pelillä!

Päävalmentaja Makkonen suhtautui uuteen haasteeseen optimistisesti. Peli on selvästi parantunut ja joukkue janoaa voittoja. Viikonloppuna meillä on mahdollisuus jättipottiin, mutta etenemme peli kerrallaan. Kiitän yleisöämme hienosta kannustuksesta Sport-ottelussa ja toivon huuman vain yltyvän nyt kun otteluun on vapaa pääsy. Nyt jos koskaan nuoret pelaajamme tarvitsevat yleisön kannustusta. Kaadetaan yhdessä LeKi!

Loistavan ottelun TUTO Hockeyn maalissa pelannut Kim Törnström kehui joukkueen ensimmäistä erää Sport -ottelussa ja toivoi tasaisuutta otteisiin jatkossa. Törnström oli luottavainen jatkon suhteen ja odottaa innolla viikonloppua. ”Siitä viikonlopusta pisteet niin olemme oikealla tiellä”.

TUTO Hockey ja SPR yhteistyöhön yhteiskuntavastuun nimissä 

”Meidän tehtävämme on opastaa nämä nuoret suomalaisen kulttuurin pariin. Itse kiekkomiehenä halusin näyttää muutakin kuin perjantai-illan toriperformanssia. Itse TUTOn kannattajana kannattajan valinta oli helppo, kun TUTO Hockey vielä näytti vihreää valoa projektille. Huomenna ottelu on monelle nuorelle ensimmäinen kerta jääkiekon parissa. Toivon, että nuoret näkevät huomenna hyvän jääkiekko-ottelun, jossa kuvastuu vauhti, viihde, urheilullisuus ja reilupeli” kommentoi SPR:n ohjaaja Petteri.

”Uusi TUTO Hockey tuntee  yhteiskuntavastuunsa, joten on upeaa päästä tekemään tällaista yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin kanssa. Samalla saamme loistavan mahdollisuuden esitellä tätä hienoa lajia, upeaa OS/G areenamme ja dynaamista yhteisöämme uusille kumppaneillemme”, kommentoi Aurinkokuningas.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää