Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Revanssiviikonlopun avoimet ovet keräsivät OS/G Areenalle ennätysyleisön

 

Revanssiviikonlopun avoimet ovet keräsivät OS/G Areenalle ennätysyleisön


Vaikka Mestiksen runkosarja ei ole likikään puolivälissä, ovat TUTO Hockey ja LeKi kohdanneet toisensa jo kolmasti ja kun kukko seuraavan kerran on laulanut, pelataan jo neljäs vääntö. Tämä selittyy paitsi Mestiksen välisarjasysteemillä niin myös revanssiviikonlopulla. Revanssiviikonlopun Turussa pelattu ottelu houkutteli upeasti väkeä OS/G- areenan lehtereille. Iso käsi tästä kuuluu TUTO Hockeyn omistajille jotka nenäpäivän kunniaksi tarjosivat kaikille halukkaille ilmaisen sisäänpääsyn. Kauden uusi yleisöennätys kirjataan nyt luvuin 2231. Ennätysyleisö innostui kannustamaan ottelun edetessä omiaan kuin ”vanhoina hyvinä aikoina”. Kotijoukkueen kannalta ottelu sai harmillisen lopun (1-2) vaikka lähes koko iltapuhde paahdettiin TUTO Hockeyn komennossa.

Ottelun alussa pistenälkäiselle kotijoukkueelle suorastaan tarjoiltiin mahdollisuutta mennä vaikka kolmen maalin johtoon pelkästään ylivoimien turvin. Lempääläläisäijää passitettiin siihen maalin jäähyboxiin etteivät saranat ainakaan ehtineet ruostua. Kun ottelua oli pelattu vain kolme minuuttia, ohjattiin jo kolmas LeKi- soturi pikkukakkoselle mutta tässä vaiheessa kotijoukkue oli vielä niin vieraskorea, ettei rohjennut heilutella verkkoja LeKi- veskari Mikko Pätsin takana. Kuten monasti ennenkin, vieraskoreus kuitenkin ottelun kestäessä kostautui. Toisaalta, irvokasta kyllä vieraat puolestaan osasivat hyödyntää ensimmäisen ylivoimansa ensimmäisen erän puolivälissä. LeKin johtomaali ei juurikaan Kari Makkosen suojatteja kuitenkaan haitannut, sillä prässi kohti lempääläläispömpeliä jyskytti kuin pikajuna Siperian aroilla. Varmasti kauden kiihkeimmän kannatuksen saattelemana kotijoukkue tasoitti Mestiksen maalikuninkaan Aki Keinäsen toimiessa viimeistelijänä. OS/G- areena eli ja paloi vaatien kotijoukkueelta uusia onnistumisia.

Kolmas erä eteni samojen partituurien mukaan kuin kaksi ensimmäistä. TUTO Hockey väänsi kuviota, piti kiekkoa ja aiheutti Mikko Pätsille alinomaa tuskanhikisiä momentumeja. Kotijoukkueen maali niin sanotusti roikkui ilmassa, mutta roikkumisen asteelle se jäi. Ja samoin kuin kolmisen viikkoa sitten, LeKin Juho Joki- Erkkilä napautti sen tarvittavan näpyn. Kari Makkosen kauden TUTO Hockey on edelleen ilman voittoa, mutta onhan nyt revanssiviikonloppu, joten huomennahan se revanssi Lempäälässä otetaan.

Valmentajat puhuvat
Kari Makkonen(TUTO Hockey):
”Ei saatu edelleenkään tappioputkea poikki. Kaksi erää pelattiin hyvin ja hallittiin mielin määrin. Ylivoimapelaaminen vaatii kuitenkin paljon lisätreeniä. Kolmannessa erässä peliuskallus hiipui, tilanteessa jossa olisi pitänyt uskaltaa pelata.”

Miikka Kuusela(LeKi): ”Saatiin todella tärkeät taistelupisteet ja samalla tappioputki poikki. Alussa oltiin kyllä kansankielisesti sanottuna kusessa. Kolmas erä oli riittävän nousujohteinen.”

TUTO Hockeyn kotiotteluissa on parin viikon tauko, mutta kun seuraavan kerran OS/G- areenalla pelataan, on taas vastus kutkuttavin mahdollinen. Lauantaina 19.11.2011 kello 17.00 TUTO Hockey- Sport.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää