Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua

 

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua


TUTO Hockeyn tavoitteena on kerätä 18 pistettä 11 ottelusta ennen joulutaukoa, silloin TUTO Hockeylle koittaa valkea joulu. TUTO pääsee terveellä joukkueella piste metsästykseen viikonlopun kamppailuihin, sillä ennen taukoa kiusannut flunssa-aaltokin on voitettu. Ainoastaan pitkäaikaispotilaat ovat sivussa.

TUTOlle valkea joulu 18 pisteellä

”Tarkistimme Karjala -turnauksen tauolla välitavoitteitamme. Olen sitouttanut valmennusjohdon ja pelaajat pienten askelten politiikkaan. Meillä on 11 peliä joulutaukoon, joista kuusi on kotona ja viisi vieraissa. Organisaatiomme tavoite on 18 pistettä näistä otteluista. Pistekeskiarvona 1,6 pistettä/ peli. Mikäli yllämme tähän tavoitteeseen, TUTO Hockeylle tulee valkea joulua, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen".

Motivoitunut ja harjoitellut TUTO Hockey palaa tauolta kaukaloon!

”Tauon aikana olemme saaneet harjoitella hyvin. Erityisesti ylivoimapeliä on nyt treenattu ja ainakin harjoituksissa se on kulkenut mukavasti. Viikonlopun peleihin lähdemme positiivisella mielellä ja terveellä joukkueella. Santanen pelaa ensimmäisen ottelunsa huomenna Kouvolassa”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

”Pitää kyllä sanoa, että tauko tuli meille hyvään paikkaan. Nyt olemme päässeet harjoittelemaan hyvin ja palautumaan alkusyksyn otteluista. Omiin otteisiin olen melko tyytyväinen, mutta tiedän kyllä pystyväni vielä parempaankin. Tähän myös pyrin jatkossa”, kommentoi TUTO Hockeyn luottohyökkääjä Antti Virtanen.

”Huominen ottelu on itselleni omalla tavallaan erityislaatuinen, kun palaan ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen paidassa Kouvolaan. Siellä on paljon tuttuja kavereita vastassa ja varmasti kovapeli edessä, joten innolla lähdetään sinne kolmea pistettä hakemaan”, kommentoi Ville-Vesa Vainiola.

Pelaajista Toni Jalo kertoi puolestaan tiedotustilaisuudessa median pyynnöstä jo hieman lauantain TUTO-Sport ottelusta. ”Olemme tosiaan pelanneet Sportin vastaan jo kahdesti sarjassa. Kummatkin ottelut ovat olleet tasaisia ja kovia vääntöjä ja sellaista odotan nytkin.  Otteluissa on ollut aiemmin myös hyvä tunnelma ja hyvin katsojia, joten toivottavasti yleisöä saapuu OS/G Areenalle runsaasti nytkin ja saadaan tunnelma kattoon myös katsomossa.

TUTO Hockey – Sport OS/G Areenalla lauantaina 19.11. klo 17.00!

TuTon tiedotteesta  / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää