Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön

 

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön


TUTO Hockey ja Nilan Bisons ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön kummisetinä ovat Juhani Tamminen ja Aleksi Valavuori. 

”Tulin Turkuun naisen perässä. Kokemusten perusteella Turku ja Varsinais-Suomi ovat urheiluystävällisiä alueita, sillä kaikki alla puhutaan urheilusta. Se on ollut hienoa ja ainutlaatuista huomata.  Tulen varmasti osallistumaan turkulaiseen urheiluun tavalla tai toisella jatkossa, sillä minulla on siihen halua ja aikaa. Tämä yhteistyö sai alkunsa siitä, että olemme Tammisen kanssa hyviä ystäviä ja olemme tehneet useissa projekteissa menestyksekästä yhteistyötä. Tiedän, että löydämme yhteisen sävelen varmasti nytkin. Tarkoituksenamme on tehdä markkinointiyhteistyötä, järjestää tapahtumia sekä Loimaalla että Turussa ja kehittää toimintaamme vaihtamalla tietopankkeja keskenään.”  Esimerkiksi Bisons tulee pelaamaan jatkossa ainakin yhden ottelun kaudessa Turussa ja se ottelu pelataan OS/G Areenalla, kommentoi yhteistyön kummisedistä Aleksi Valavuori.

”Nilan Bisons’lla on jo nyt yhteistyökumppaneita Turussa ja TUTOlla Loimaalla. Jatkossa TUTOn yhteistyökumppanien määrä Loimaalla tulee kasvamaan varmasti samoin kun Bisons’in Turussa. TUTO tulee jatkossa pelaamaan pre-season otteluita myös Loimaalla. Kolmas konkreettinen yhteistyönmuoto on yhteiset tapahtumat. Näitä voisivat olla esimerkiksi huippuseminaarit”, kommentoi puolestaan yhteistyön toinen kummisetä Juhani Tamminen.  

”Tarkoituksena on siis tehdä yhteistyötä ja vahvistaa toistemme toimintaa. Olen nähnyt riittävästi, miten seurat keskittyvät keskinäiseen nokitteluun, sen sijaan että parannettaisiin seurojen ja urheilun asemaa yhdessä. Yhteinen tavoitteemme on täyttää ”häkki” Turussa ja ”mökki” Loimaalla innokkaista kannattajista. Onnistumme tässä varmasti, kun kehitämme yhdessä ottelutapahtumista entistä kiinnostavampia. Muistaen kuitenkin, että joukkue ja urheilutapahtuma ovat keskiössä”, kommentoivat Valavuori.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää