Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön

 

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön


TUTO Hockey ja Nilan Bisons ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön kummisetinä ovat Juhani Tamminen ja Aleksi Valavuori. 

”Tulin Turkuun naisen perässä. Kokemusten perusteella Turku ja Varsinais-Suomi ovat urheiluystävällisiä alueita, sillä kaikki alla puhutaan urheilusta. Se on ollut hienoa ja ainutlaatuista huomata.  Tulen varmasti osallistumaan turkulaiseen urheiluun tavalla tai toisella jatkossa, sillä minulla on siihen halua ja aikaa. Tämä yhteistyö sai alkunsa siitä, että olemme Tammisen kanssa hyviä ystäviä ja olemme tehneet useissa projekteissa menestyksekästä yhteistyötä. Tiedän, että löydämme yhteisen sävelen varmasti nytkin. Tarkoituksenamme on tehdä markkinointiyhteistyötä, järjestää tapahtumia sekä Loimaalla että Turussa ja kehittää toimintaamme vaihtamalla tietopankkeja keskenään.”  Esimerkiksi Bisons tulee pelaamaan jatkossa ainakin yhden ottelun kaudessa Turussa ja se ottelu pelataan OS/G Areenalla, kommentoi yhteistyön kummisedistä Aleksi Valavuori.

”Nilan Bisons’lla on jo nyt yhteistyökumppaneita Turussa ja TUTOlla Loimaalla. Jatkossa TUTOn yhteistyökumppanien määrä Loimaalla tulee kasvamaan varmasti samoin kun Bisons’in Turussa. TUTO tulee jatkossa pelaamaan pre-season otteluita myös Loimaalla. Kolmas konkreettinen yhteistyönmuoto on yhteiset tapahtumat. Näitä voisivat olla esimerkiksi huippuseminaarit”, kommentoi puolestaan yhteistyön toinen kummisetä Juhani Tamminen.  

”Tarkoituksena on siis tehdä yhteistyötä ja vahvistaa toistemme toimintaa. Olen nähnyt riittävästi, miten seurat keskittyvät keskinäiseen nokitteluun, sen sijaan että parannettaisiin seurojen ja urheilun asemaa yhdessä. Yhteinen tavoitteemme on täyttää ”häkki” Turussa ja ”mökki” Loimaalla innokkaista kannattajista. Onnistumme tässä varmasti, kun kehitämme yhdessä ottelutapahtumista entistä kiinnostavampia. Muistaen kuitenkin, että joukkue ja urheilutapahtuma ovat keskiössä”, kommentoivat Valavuori.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHC TPS ja Miro Keskitalo ovat purkeneet sopimuksensa

HC TPS ja Miro Keskitalo ovat purkeneet sopimuksensa

HC TPS ja puolustaja Miro Keskitalo ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Matias Haaranen ja Niklas Lehtimäki TUTOon

Matias Haaranen ja Niklas Lehtimäki TUTOon

TUTO Hockey on kiinnittänyt tulevan kauden joukkueeseensa puolustaja Matias Haarasen sekä hyökkääjä Niklas Lehtimäen.

Lue lisää
TUTO näytöstyyliin välieriin - Peliitat ei johtanut sekuntiakaan

TUTO näytöstyyliin välieriin - Peliitat ei johtanut sekuntiakaan

Heinolan Versowood Areenalla maanantaina pelattu neljäs puolivälieräottelu oli tasainen ja vähämaalinen.

Lue lisää
Petteri Nummelin TUTOon

Petteri Nummelin TUTOon

Kovaa vauhtia kevään pudotuspeleihin valmistautuva TUTO Hockey saa riveihinsä todellisen huippuvahvistuksen, kun Petteri Nummelin liittyy joukkueeseen.

Lue lisää
Rasmus Rinne loppukaudeksi TUTO Hockeyn paitaan

Rasmus Rinne loppukaudeksi TUTO Hockeyn paitaan

TUTO Hockey on vuokrannut maalivahti Rasmus Rinteen loppukaudeksi Vaasan Sportista.

Lue lisää
HC TPS kunnioittaa mestarivalmentajaansa perjantain kotiottelussa

HC TPS kunnioittaa mestarivalmentajaansa perjantain kotiottelussa

TPS:n peräti kuuteen Suomen mestaruuteen luotsannut Hannu Jortikka täyttää perjantaina 16. joulukuuta 60 vuotta. Jortikan syntymäpäivä näkyy ja kuuluu TPS:n perjantaisessa kotiottelussa Sportia vastaan.

Lue lisää