Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun uusi valmennus nosti junnuja treenirinkiin

 

Loimun uusi valmennus nosti junnuja treenirinkiin


Loimun valmentajat Tomi Lemminkäinen ja Vesa Kujanpää ovat nostaneet Loimun omista junioreista neljä pelaajaa mukaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Liigajoukkueen kanssa hikoilemaan on kutsuttu keskitorjujat Niklas Kaartosalmi ja Valtteri Aaltonen, hakkuri Tommi Lindström sekä libero Joni Rouvali.

Nelikko pelaa parhaillaan Loimun väreissä A-junioreiden SM-sarjaa ja miesten III-sarjaa. Vuoden vaihteen jälkeen Aaltonen, Kaartosalmi ja Lindström lähtevät suorittamaan asevelvollisuuttaan, mutta valmennus toivoo poikien pystyvän harjoittelemaan aktiivisesti siitä huolimatta. Nelikosta Rouvali on vuoden muita nuorempi, joten hänellä on varusmiespalvelu edessä vasta myöhemmin.

- Liigaharjoituksissa nuoret joutuvat pelaamaan koko ajan maksimaalisella ylätasollaan pärjätäkseen. Se jos mikä kehittää, kommentoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Loimu on tehnyt jo usean kauden ajan hyvää yhteistyötä Liedon Parman kanssa. Yhteistyön tiimoilta kesät on harjoiteltu yhdessä ja talvisinkin on tapahtunut sekä harjoitusten että pelien osalta liikettä molempiin suuntiin. Loimun ja Parman yhteistyöllä Turun seudulle on kehitetty alueellisia kehitysportaita yhteistyössä Aurajoen Urheilulukion ja Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Tavoitteena on, että Turun lähiseudun poikajunioreille pystytään yhteistyöllä tarjoamaan matalat portaat juniorisarjoista ja aikuisten alasarjoista aina liigaan ja jopa Euroopan ammattilaiskentille asti.

- Poikajunioreita on liian vähän sekä meidän aluella että koko valtakunnassa. Miesten maajoukkueenkin hyvän menestyksen jatkon turvaamiseksi lajin pariin pitäisi saada lisää poikia ja heitä kehitettyä askel kerrallaan kohti kovempia ympyröitä. Meidänkin seudulla on monia seuroja (LTU, Kataja, Loimu, Parma, jne.) jotka tekevät poikien kanssa hyvää työtä, mutta yhteen hiileen puhaltamista pitäisi yhä edelleen parantaa, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja ja miesten maajoukkueen joukkueenjohtaja Jani Nieminen.

Loimun A-juniorit pelaavat tulevana lauantaina SM-sarjan turnauksen Raision Kauppaoppilaitoksella. Loimun otteita voi seurata kello 11.45 Loimu - East-Volley, kello 13.00 Loimu - Kosken Kaiku sekä kello 15.00 Loimu - VaLePa. Yleisöllä on turnaukseen vapaa sisäänpääsy ja kahvio palvelee koko päivän katsojia.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää