Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippulentopalloa viikonloppuna Turun seudulla

 

Huippulentopalloa viikonloppuna Turun seudulla


Turun seudulla pelataan ensi viikonloppuna kaksi mielenkiintoista miesten ottelua, kun yhteistyöseurat Raision Loimu ja Liedon Parma pelaavat.

molemmat tärkeän ottelun kotikentällään. Ensin lauantaina Parma taistelee ykkössarjan runkosarjan päätöskierroksen ottelussaan Seinäjoen Kuutosetia vastaan yläjatkosarjan paikasta ja sunnuntaina Raision Loimu saa tärkeään runkosarjan otteluun vieraakseen hallitsevan mestarin Team Lakkapään Rovaniemeltä.

Ykkössarjan runkosarja päättyy lauantaina

Ykkössarjan runkosarja huipentuu Parman osalta lauantaina Lietohallissa. Joulutauon jälkeen sarjaa jatketaan ylä- ja alajatkosarjoissa. Yläjatkosarjassa pelaavat etelä- ja pohjoislohkojen kolme parasta joukkuetta. Parma on tällä hetkellä sarjataulukossa juuri kolmannella

sijalla, mutta ei kuitenkaan voi olla vielä varma tavoitteeksi asetetusta yläjatkosarjan paikastaan, sillä paremman eräsuhteen omaava Akaa-Volley hengittää Parman takana vain kahden pisteen päässä.

Akaa-Volley kohtaa sunnuntaina Mäntän Valon vieraskentällä ja ottanee tuosta ottelusta mitä todennäköisimmin kaksi sarjapistettä, mikä tarkoittaa sitä, että varmistaakseen paikkansa yläjatkosarjaan, pitää Parmankin voittaa päätöskierroksen ottelunsa. Parma saa kotihalliinsa vastustajaksi lauantaina Kuutoset Volleyn. Jännittävä ratkaisuottelu alkaa Lietohallissa lauantaina 17.12. klo 15:30.

Loimu saa vastaansa hallitsevan mestarin

Sunnuntaina Raisiossa Loimu saa vastaansa hallitsevan Suomen mestarin, kun Team Lakkapää matkustaa kaukaa pohjoisesta Loimaan kautta Raisioon. Loimu ja Lakkapää taistelevat tällä hetkellä samoista sarjasijoituksista, joten pelissä on kovat panokset. Lisäksi molemmat joukkueet haluvat varmasti lähteä joulutauolle voitto taskussaan.

Sunnuntaina on rutkasti mielenkiintoa pelikentän lisäksi kentän laidalla. Loimun päävalmentajaksi kesken kauden tullut Tomi Lemminkäinen debytoi Kerttulan liikuntahallin kotiyleisön edessä. Kaksi edellistä kotiottelua Loimua on otteluvalmentanut Vesa Kujanpää. Lemminkäisen virkaveljenä Lakkapään valmennuksessa toimii viime kauden jälkeen pelitossut naulaan ripustanut huippupelaaja Normunds Veinbergs, jonka kyvyt mitataan nyt pelikentän sijasta penkin päässä.

Lakkapään riveissä paluun Kerttulaan tekee kaksi Loimunkin väreissä pelannutta pelaajaa. Nuori Eemeli Kouki pelasi vielä viime kaudella

Loimussa, mutta muutti kesällä Rovaniemelle. Jouni Palokangas sen sijaan ehti pelata muutaman kauden Salossa ennen pohjoiseen siirtymistä.

Mielenkiintoista on nähdä myös minkä tasoinen pelimies on Lakkapäässä Davin St.Pierren kesken kauden korvannut kanadalaishakkuri Spencer Leiske. Loimun riveissä avainroolissa on jälleen ehjän joukkuepelaamisen lisäksi ulkomaalaisvahvistusten tason pysyminen edellisen ottelun tasolla. Pielaveden Sammon kaadossa erityisen vahvassa vireessä olivat Garrett Muagututia ja Dustin Watten. Heitä säestivät hyvin Duncan Budinger ja Henri Tuomi. 

Lähestyvä Joulu näkyy Lakkapää-ottelussa monella tavalla. Ottelussa järjestetään jouluiset arpajaiset, joissa palkintona on mm. Chipstersin Loimulohta ja Turun Mestaripalvin Juhlakinkku. Ja kovista joulukiireistä kärsivä joulupukkikin on luvannut tulla otteluun käymään, kun vierailijatkin sattuvat tulemaan hänen kotikonnuiltaan. Joulu on antamisen aikaa, mutta valitettavasti kaikille lapsille joulu ei ole yhtä lahjarikas. Loimu haluaa kantaa kortensa kekoon lasten joululahjojen jakeluun ja järjestää sunnuntain ottelussa lelukeräyksen. Hallin aulassa on iso kori, jonne voi tuoda kotoa ylimääräisiä leluja tai urheiluvälineitä. Kerätyt lelut lahjoitetaan otteluisäntä Raision kaupungin kanssa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Raision osastolle, joka välittää ne eteenpäin hyviin kohteisiin. Jokainen lahjoittaja saa lahjoitustaan vastaan hyvän joulumielen.

Parma - Kuutoset
La 17.12. klo 15:30
Lietohalli

Loimu - Lakkapää
Su 18.12. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää