Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic selvästi Tepsiä parempi

 

Classic selvästi Tepsiä parempi


TPS asteli omalle joulutauolleen selkeällä tappiolla Classicille, joka porhaltaa sarjan jaetulla kärkisijalla. Loppulukemiksi kirjattiin tamperelaisten hyväksi 11-4 (4-1, 3-1, 4-2). TPS:n Perttu Kytöhonka oli kriittinen oman joukkueensa esitykseen.

- Ei annettu itsellemme mahdollisuutta voittaa. Tosi iso virhemäärä tehtiin ja vieläpä sellaisia, mitkä tiedettiin voittokamppailun kannalta kriittisiksi asioiksi. Ei voi olla tyytyväinen, ei sinne päinkään.

- Oltiin junnumaisia ja junnumaisuuksilla ei sarjakärkiä voiteta.

Marraskuun alun maaottelutauon jälkeinen aika on ollut TPS:lle vaikea. Seitsemästä ottelusta saldona on vain kaksi pistettä. Kytöhonka myöntää, että joukkue on elänyt haastavampia aikoja.

- Oli jo etukäteen selvää, että tämä pätkä tulee olemaan tosi haasteellinen. Kohdattiin paljon kärkiryhmiä ja silloin pitää onnistua tosi hyvin, että saadaan tuloksia. Kuuteen tappiolliseen otteluun mahtuu hyviäkin pelejä, esimerkiksi SSV- ja Erä-matseissa oli paljon todella hyvää. Ehkä se, että tuloksia ei kuitenkaan saatu alkoi painamaan mieltä ja laski itseluottamusta.

- Ei tässä kuitenkaan mitään menetetty ole. Toisella kierroksella on nyt kohdattu Tor ja Classic, matka jatkuu.

TPS aikoo käyttää joulutauolla aikaa myös akkujen lataamiseen. Joukkueen seuraava ottelu pelataan 30.12., jolloin FBT Pori saapuu Turkuun. Kytöhonka katsoo luottavaisesti eteenpäin.

- Itsekin on hyvä saada hektisestä syksystä hieman etäisyyttä ja sitten paneudutaan suurimpiin pelillisiin haasteisiin. Mitään ihmeellisyyksiä ei enää omaan peliin tuoda, nyt pitää vain saada laatutekijät kuntoon.

- Saadaan joulutauolla Janne Nurminen takaisin riveihin ja se on meille tosi kova juttu. Janne tuo todella rajusti fyysisyyttä ja selkärankaa meidän ryhmään. Ensimmäiset arviot Miikka Sokan polvivammasta ovat myös rohkaisevia ja toivotaan, että selvitään tuollaisella 4-5 viikon levolla.

- Runkosarjaa on tauon jälkeen tuollaiset pari kuukautta jäljellä. Sinä aikana naksautellaan palasia kohdalleen ja viritetään itsemme voittokuntoon.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle




Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää