Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joensuun Jokipojat lauantaina OS/G Areenalle

 

Joensuun Jokipojat lauantaina OS/G Areenalle


Ennakkotunnelmat lauantain tärkeään kotiotteluun Jokipoikia vastaan olivat melko yksimieliset. Luvassa on tärkeä ja tasainen ottelu.

”Samoista sijoista taistelemme Jokipoikien kanssa, joten tärkeät pisteet ovat tarjolla. Voitto ja askel kohti Valkeaa joulua ovat tavoitteena huomenna. Keskiviikon ottelu oli meiltä tappiosta huolimatta oikeastaan ensimmäinen, jossa koko joukkue pelasi hyvin, joten oikeaan suuntaan olemme matkalla”, kommentoi Makkonen.

”Joukkueessa on hyvä fiilis. Puolustus onnistui Kouvolassa hyvin, joten sama kuusikko jatkanee huomenna, jos ei ihmeitä tapahdu. Jeren ensi esiintymiseen olen tyytyväinen”, kommentoi puolestaan Kai Ortio.

”Sen mitä Jokipojista muistan Oulussa pelattujen pelien perusteella, luvassa on varmasti tiukka ottelu. Meidän on pelattava joukkueena hyvin, jotta pisteet jäävät meille”, kommentoi Iloviita.

”Jokipoikien ykköskenttä on tehnyt aika kovia tehoja varsinkin ylivoimalla, joten meidän pitää olla huomenna todella valppaina omassa päässä ja mahdollisissa alivoimatilanteissa, kommentoi puolestaan Ölander.

TUTO Hockey – Jokipojat lauantaina 17.12.2011 klo 17.00 OS/G Areenalla  

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää