Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kohtaa perjantaina Kiekko-Vantaan

 

TuTo kohtaa perjantaina Kiekko-Vantaan


Omalla pelillä kolme pistettä

”Jokainen tiedostaa varmasti huomisen ottelun hengen. Ainoa tavoitteemme on ottaa kolme pistettä. Sitä lähdemme hakemaan samalla energisellä ilmeellä, jota esitimme SaPKoa vastaan ensimmäiset 10 minuuttia. Nyt tavoitteena on toki pelata samalla tavalla koko ottelun ajan”, kommentoi Makkonen.

”Joukkueessa on hyvät fiilikset ja pieni hengähdystauko peleistä on otettu ilolla vastaan. Huomisesta pelistä voisin sanoa sen, jota olen painottanut koko kauden, tärkeintä on pelata sitä omaa peliä. Jos siinä onnistumme, on lopputulos varmasti hyvä” kommentoi valmentaja Kai Ortio.

”Fiilikset on hyvät. Rauhallisempi pelitahti (2 peliä 2 viikkoon) on sopinut itselleni todella hyvin. Nyt on päässyt vähän lepäämään ja keskittymään oheisharjoituksiin paremmin. Omalta osalta alkukausi oli vähän vuoristorataa, kuten koko joukkueella.  Kauden edetessä pelini on parantunut. Loppukauden tavoitteena on ainoastaan se, että selviytyisimme joukkueena playoff-taistoihin, kommentoi puolustaja Mikael Aaltonen.

”Joukkueessa on hyvä henki ja fiilikset on vain parantunut, kun on tutustunut porukkaan paremmin. Olen päässyt pelaamaan ihan mukavasti, mutta vielä on ollut vähän epätasaisuutta otteissa. Välillä on tullut hyviä otteluita ja välillä vähän heikompia suorituksia, joten loppukaudeksi on vielä parannettavaa” kommentoi maalivahti Juho Santanen.

Juniorit valtaavat OS/G Areenan

TUTO Hockeyn voitto Kiekko-Vantaasta ei jäänne kiinni ainakaan kannatukseen puutteesta. OS/G Areenalle odotetaan suurta yleisöryntäystä, johon oman mausteensa tuo lähialueen juniorit.

”Viime ottelussa meillä oli 1800 katsojaa ja hyvä fiilis. Joka ottelussa on kuitenkin pyrittävä parempaan, joten toivottavasti huomenna on vähän enemmän väkeä ja vielä parempi fiilis. Oman mausteensa huomenna tuo se, että olemme kutsuneet lähialueen juniorit illan otteluun vieraaksemme. Sieltä on tulossa lähes 1000 junioria vanhempineen katsomaan peliä. Lipunmyynti otteluun on sujunut muutenkin vauhdikkaasti, joten OS/G Areenalla on varmasti hyvä fiilis huomenna”, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Santtu Kiilli.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää