Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nielikäisellä vahvistunut TUTO Hockey hakee revanssia KooKoosta

 

Nielikäisellä vahvistunut TUTO Hockey hakee revanssia KooKoosta


”Pasi Nielikäisen tulo TUTO Hockeyhyn on yhden pitkän projektin päätepiste. Juttelin Pasin kanssa TUTOssa pelaamisesta jo syksyllä, silloin hän ei ollut vielä kunnossa. Sovimme, että hän pelaa ja kuntouttaa itsensä Salossa ja Forssassa. Odotan, että Pasi omalla vaatimustasollaan ja karismallaan nostaa sekä oman kentän, että koko joukkueen suoritustasoa loppukaudella”, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

”Tähän joukkueeseen liittyminen on kova haaste. Pelillisesti jokainen ottelu on loppukauden osalta merkityksellinen. Olen ollut tässä joukkueessa mukana nyt viikon ajan ja ihmettelen kovin tuota meidän pistemäärää, sillä joukkueessa on mielestäni kaikki menestymiseen vaadittavat ominaisuudet. Toisaalta se kertoo myös, että Mestis on erittäin kova sarja. TUTO Hockeyhyn tuleminen sulkee myös omalla tavalla yhden ympyrän, sillä olemme puhuneet Tamin kanssa varmaan kymmenen vuotta siitä, että tulisinko pelaamaan hänen joukkueeseen” Kommentoi TUTO Hockeyn tuore vahvistus Pasi Nielikäinen.

Tavoitteistaan Nielikäinen kertoi seuraavaa: ”Minun tavoitteeni on pysyä terveenä ja pelata omilla vahvuuksillani, mikäli siihen pystyn autan varmasti TUTO Hockeyta, ja voi siellä kopissa vähän naisjuttujakin värittää. Lopulta kuitenkin voitot ratkaisevat, joten joukkueen menestys on kaiken tärkeintä. Nyt lähdetään hakemaan kolmea pistettä ottelu kerrallaan”.

Moni pelaaja on tuttu vastustajan paidasta, mutta Jere (Ölander) on ainoa, jonka kanssa olen ollut samaan aikaan joukkueessa. Joukkuekaverit tulevat varmasti silti tutuksi nopeasti”, jatkoi Nielikäinen.
 
”Pasi pelaa huomenna todennäköisesti kolmoskentässä Famularen ja Vuorisalon kanssa. Hän saanee myös erikoistilanteissa peliaikaa.  Pukukoppiin hän tuo varmasti henkistä latausta ja esimerkkiä meidän kokemattomille pelaajille. Kaukalossa odotan hänen pelaavan omilla vahvuuksillaan ja näyttävän esimerkkiä taklaamalla, vastaanottamalla taklauksia ja blokkaamalla laukauksia”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

”Olemme pelanneet KooKoota vastaan hyviä pelejä minun aikana. Toinen ottelu voitettiin ja toinenkin oli täysin meidän voitettavissa. Lupaan ja alleviivaan, että huomenna kaukalossa on rytinä ja rätinä ja kaikkensa antava kotijoukkue” jatkoi Makkonen.

Ortio: Kokoonpano on puolustuksen osalta auki vielä. Ölander on varmuudella pois pelikiellon vuoksi ja Mikken (Mikael Aaltonen) kohdalla katsotaan tunti tunnilta lopullista päätöstä. Mikäli kutsu käy, ovat Viitaniemi ja Kuusisto valmiina pelaamaan. 

TUTO Hockeyn ja KooKoon tulikuuma kohtaaminen OS/G Areenalla huomenna klo 18.30!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää