Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Power Cup sai turkulaisen ilmeen

 

Power Cup sai turkulaisen ilmeen


Turun Kupittaalla kesäkuun 7.-10. päivä pelattava maailman suurin lentopalloturnaus on saanut turkulaisen ulkoasun. Lähes 10.000 lasta ja nuorta valmentajieen ja huoltajieen Kupittaalle tuovan tapahtuman logo ja kotisivut ovat saaneet perinteisen vihreän värityksen lisäksi mukaansa Aurajoen sinistä väriä ja Kupittaan nurmien vihreyttä. Logoon on päässyt mukaan myös turkulaisia nähtävyyksiä.

Turun Powerin logossa haluttiin korostaa kesäistä ulkoilmatapahtumaa ja siksi väreiksi valittiin kirkas sininen raikastamaan Powerin jo tuttua vihreää väriä. Kaupungin läpi virtaava Aurajoki on tärkeä turkulaisille. Joen varrelta löytyy myös tärkeimmät nähtävyydet, joista osa pääsi myös logoon esille. Tapahtuma järjestetään Kupittaan urheilupuistossa, joka ei ole kaikille tuttu alue, mutta jokainen suomalainen tuntee Turun tunnetut monumentit Tuomiokirkon, Turun linnan ja Suomen Joutsenen. Logon silhuettimaiset nähtävyydet vievän ajatukset kohti kesää ja Turun tapahtumaa. Koska tapahtuma pelataan keskustan tuntumassa, ehtii pelaamisen ohessa myös tutustumaan kaupunkiin. Turku on yksi Suomen kauneimpia kaupunkeja ja etenkin kesällä Aurajoen rantamaisemat nähtävyyksineen ovat vierailun arvoisia.

Talkoolaisten rekrytointi jalkautuu lauantaina Kerttulaan

Maailman suurin lentopallotapahtuma järjestetään Kupittaalle talkoovoimin. Onnistuneen tapahtuman järjestäminen lapsille ja nuorille vaatii talkootyöläisiä noin 800 ja talkootehtäviä löytyy moneen makuun. Paikallinen järjestelytoimikunta on luottavainen riittävän talkoomassan löytymiseen Turusta ja lähikunnista. Talkoolaisten rekrytointi on jo käynnissä, joten kuka tahansa voi ilmoittautua Power Cupin kotisivujen kautta mukaan rakentamaan hienoa Power-elämystä ja Turku-kuvaa lapsille ja nuorille.

Tulevana lauantaina Power Cupin talkoorekrytointi jalkautuu Raisioon Kerttulan liikuntahallille, jossa pelataan Loimun ja  Hurrikaanin välinen Mestaruusliigan paikalliskamppailu. Power-pisteen henkilöt kertovat mielellään Powerista ja ottavat ilmoittautumisia vastaan. Talkoopiste löytyy lauantaina Kerttulan liikuntahallin aulasta noin kello 16:00 alkaen aina pelin loppumiseen asti.

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää