Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ettalle ensimmäinen voitto Loimusta

 

Ettalle ensimmäinen voitto Loimusta


Loimu teki tiistaina hukkareissun Ouluun, kun Etta ei antanut vähälukuisen kotiyleisön edessä vierailijoille pistettäkään, vaan voitti ottelun lukemin 3-1 (25-18, 23-25, 25-23, 25-17) ja varmisti näin paikkansa Mestaruusliigan pudotuspeleihin. Tappio oli Loimulle viides perättäinen, mutta voitto taas Ettalle kauden ensimmäinen Loimusta Mestaruusliigassa tällä kaudella. Kahdessa aiemmassa ottelussa Etta ei ollut voittanut erääkään Loimulta.

Ottelun avauserä lähti käyntiin kotijoukkueen komennossa ja samaa rataa se eteni aina viimeiseen palloon asti. Suvereenista hallinnasta kertovat erän väliaikatilanteet 16-9 ja 21-14. Yksi erän avaintekijöistä oli kotijoukkueen torjuntapelaaminen. Tiivis Etta-seinä kupitti Loimun hyökkäykset kuusi kertaa, kun Loimu onnistui saalistamaan vain yhden torjuntapisteen. Ettan torjunnan hyvyyden lisäksi avauserä oli sysimusta Loimun hyökkäykselle muutenkin, sillä koko joukkueen hyökkäystehot olivat ala-arvoiset.

Toiseen erään Loimu piristyi ja johti erää lähes samaan tapaan alusta alkaen kuin Etta ensimmäistä. Lopussa ote kuitenkin herpaantui ja kotijoukkue pääsi hiipimään aivan iholle asti. Loimu kuitenkin hoiti erän itselleen pienimmällä mahdollisella marginaalilla lukemin 23-25. Ensimmäisen erän loisteliaan torjuntapelaamisen vastapainoksi Etta ei saanut toisessa erässä yhtään torjuntapistettä. Kolmas erä oli toisen tapaan tasainen. Etta onnistui nappaamaan siinä voiton kahden pisteen turvin ja samalla Loimun taistelu hiipui eikä neljännessä erässä enää syntynyt kunnon taistelua voitosta.

- Parempi voitti tänään. Vastaanottopeli oli surkeaa. Ainoastaan Budinger ja Rumpunen saavat puhtaat paperit. Pahiten petti yleispelaaja Muagututia, kommentoi Loimun päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Ottelun tilastot tukevat valmentajan näkemyksiä, sillä Duncan Budingerin 20 pistettä tehoin +8 sekä Ossi Rumpunen 11 pistettä tehoin +6 ovat ihan mukiinmeneviä lukemia, mutta Garrett Muagututian 6 pistettä tehoin -8 on ala-arvoinen. Tiistain ottelussa olisikin ehkä ollut paikka päästää Tuomas Koppanen jälleen vaihdosta irti kentälle. Häntä toki käytettiin jokaisessa erässä vähän, mutta vastaanottoja kertyi vain 6 kappaletta ja hyökkäyksiä yksi, jonka nuori laituri tappoi.

Loimun ottelut jatkuvat runkosarjassa vielä lauantaina ja tiistaina kotihallissa, kun vastustajiksi saapuvat KoVe ja Hurrikaani. Erityisesti KoVe ottelussa on panokset katossa, sillä KoVe himoitsee sarjataulukossa yhden sijan Loimua alempana viimeistä pudotuspelipaikkaa, joka on tällä hetkellä Loimun hallussa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää