Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Kolehmaisesta uusi TPS-kapteeni

 

Toni Kolehmaisesta uusi TPS-kapteeni


TPS:n valmennusjohto on valinnut joukkueelle kaudeksi 2012 uuden kapteeniston. Liigacupin finaaliin valmistautuvan TPS:n kapteeni alkavalla kaudella on Toni Kolehmainen. 23-vuotias keskikenttäpelaaja aloittaa TPS:n paidassa nyt kolmannen kautensa. Kolehmainen seuraa kapteenina viime kauteen uransa lopettanutta Jarno Heinikangasta, joka toimi TPS-kipparina peräti viiden kauden ajan.

- Minulla on ilo ja kunnia ottaa vastaan tämä tehtävä ja koetan suoriutua siitä parhaani mukaan. Olen oppinut Jallulta paljon hyvää, mutta olen kapteenina tietenkin ihan oma itseni, Kolehmainen kiittelee.

TPS:n uudet varakapteenit ovat hyökkääjä Mika Ääritalo, maalivahti Jukka Lehtovaara sekä puolustaja Jarkko Hurme.

- Meillä on hyvä kapteenisto koossa ja yhdessä puhutaan ja päätetään asioista. Ei tässä siis mitään diktatuuria olla perustamassa, uunituore kapteeni naurahtaa.

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki antoi kipparin nauhan kiertää talven otteluissa ennen lopullista kapteenin valintaa.

- Jallu oli kapteenimme pitkään ja nyt meidän tuli valita uusi hänen lopettamisensa myötä. Meillä oli useita hyviä vaihtoehtoja kapteeniksi: kokeneita pelaajia sekä nälkäisiä nuoria, jotka olivat valmiita kantamaan vastuuta. Yksi piti kuitenkin valita. Kolehmainen on nuori pelaaja ja tämä on hänelle iso vastuu. Hän tarvitseekin koko joukkueen apua ja tukea, ja vaikka Kolehmainen kantaa kapteenin nauhaa, koostuu kapteenisto neljästä pelaajasta. Meillä on joukkueessa siis monta vastuunkantajaa ja siksi nauha kiersikin Liigacupin otteluissamme, Rajamäki painottaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniKolehmainen

Toni Kolehmainen

20.7.1988
Tiedot

MarkoRajamäki

Marko Rajamäki

3.10.1968 Göteborg, SWE
Tiedot


Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää