Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTOlla huomenna kenraaliharjoitus

 

TUTOlla huomenna kenraaliharjoitus


Tamminen: "Pelillisesti olemme menneet jatkuvasti eteenpäin."

Kahden ottelun voittoputkessa kulkeva TUTO Hockey kohtaa viimeisessä harjoitusottelussaan LeKin.

Kaksi viimeistä otteluaan voittanut TUTO Hockey saa keskiviikkona vastaansa harjoituskauden viimeisessä ottelussaan LeKin. Lempäälästä Juhani Tammisen suojatit kairasivat niukan voiton ja samaa lähdetään nytkin tavoittelemaan. Vain voitoilla on merkitystä, kun rakennetaan joukkueen itseluottamusta ja pelirohkeutta.

- Odottavaisin mielin kohti huomista. Se on meidän kahdeksas peli harjoituskaudelle. Alkuperäisessä suunnitelmassa oli 8-10 peliä, joista suurin osa kotona. Viimeinen kymmenen päivää ennen sarjaa vietetään kotioloissa, eli keskittyminen ensimmäiseen sarjaotteluun on huipussaan, Tamminen summaa.

- Peli on mennyt jatkuvasti eteenpäin. Yhden maalin pelejä suurin osa, tuskin meno muuttuu kovin paljoa, Tami lisää.

Traning campin alussa jäällä viiletti yli 40 pelaajaa ja joka viikko joukkue on hioutunut kohti lopullista rosteriaan. Viimeisimpänä lähtijänä Otto-Eemeli Linke.

- Lähdössä oli 42 pelaajaa ja kaksi pukukoppia käytössä. Nyt on joukkue, joka mahtuu yhteen koppiin ja silti on edelleen terve kilpailutilanne pelipaikoista.

Huomiseen otteluun lähdetään hieman muunnelluin kokoonpanoin. Arttu Niskakangasta kokeillaan oikeassa laidassa ja pienet sairastelut aiheuttavat myös viilausta kokoonpanoissa.

- Anton Kokkonen on kuumeessa, joten taitava Anrei Hakulinen nousee isompaan rooliin kokeilemaan. Lisäksi puolustuksessa Simo Pasonen saattaa saada vielä näyttöpaikan. Kokoonpano on kuitenkin sellainen, jolla tähdätään voittoon. Sarjaan lähdettäessä tarvitaan hyvä itseluottamus.

Kauden varsinaiseen alkuun on viikko aikaa ja Tammisen mukaan siinä ajassa saadaan viimeisetkin palaset loksahtamaan kohdalleen sekä mieluinen lisä sairasosastolta pelaavaan joukkueeseen.

- Kyllä mulla on käsitys siitä, millä jengillä sarja aukaistaan. Antti Reivonen tulee pomminvarmasti takaisin rosteriin ja ottaa yhden vasemman laitahyökkääjän paikan. Muutama palikka vielä hiottavana, mutta tässä on viikko aikaa laittaa ne paikoilleen.

Puolustajien peluutuksesta vastaava Kai Ortio on iskostanut yhden tärkeän ajatuksen kaikkien puolustajien takaraivoon:

- Aina, kun on kuuden pelaavan pakin joukossa, on iso näytönpaikka.

- Viisikkona puolustetaan nyt paremmin, mutta silti meillä on vielä omat heikot hetkemme. Huomattavasti parempaa se silti on mitä se on ollut, Ortio jakaa vastuuta puolustukselta koko viisikolle.

Hurjassa syysvireessä liihottava Mikael Aaltonen on onnistunut jo kaksi kertaa maalinteossa harjoituskaudella. Vaatimaton mies muistuttaa, ettei maalien tekeminen ole se ensimmäinen asia, jota häneltä odotetaan, mutta myöntää osumien kasvattavan itseluottamusta.

- Ei kautta ilman maalia, paitsi viime kausi, Aaltonen naurahtaa.

Ottelu alkaa Kupittaalla huomenna keskiviikkona klo 18.30.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää