Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki saapuu TUTOn vieraaksi

 

Sarjakärki saapuu TUTOn vieraaksi


TUTO Hockeyn vieraaksi sarjaa johtava LeKi

Eilen Heinolasta arvokkaat kolme pistettä napannut TUTO Hockey valmistautuu huomiseen kotiotteluun hyvillä mielin. Vaikka joukkue on voittanut kaksi kolmesta pelistään, päävalmentaja Juhani Tamminen odottaa huomisestakin pelistä voittoa.

- Olen lanseerannut joukkueelle matka-aikataulun. Eli 1,7 pistettä per peli. Olen kertonut heille myös sen, että hyvät joukkueet ovat koko ajan aikataulussa.

- Ylämäkeen jos joutuu loppukirissä spurttaamaan, alkavat voimat olla lopussa maalisuoralla.

Pelikiellon vuoksi kolmesta ottelusta sivussa ollut Tuukka Pulliainen palaa huomenna kokoonpanoon ja ottaa paikkansa kakkosketjun keskeltä. Pulliaista on kolmessa ensimmäisessä ottelussa tuurannut David Lundbohm, jolle on myös pelipaikka valmiiksi katsottuna.

- Tuukka tulee huomenna takaisin kokoonpanoon ja David siirtyy omalle paikalleen laitahyökkääjäksi.

Pulliainen itse on tuskaillut katsomon puolella. Sieltä käsin pelit eivät sentterille ole maistuneet.

- Innostunut olen. Täytyy pitää ajatus kasassa, ettei innostu liikaa, kuitenkin kolme viikkoa edellisestä pelistä aikaa. Ei tuolta katsomon puolelta ole mukava katsoa pelejä, kun ei pysty itse vaikuttamaan mitenkään tapahtumiin, Pulliainen sanoo.

Puolustajarintamalta kuuluu hyviä uutisia, kun sairasosastolta on paluuta tekemässä Pasi Hirvonen. Puolustaja loukkaantui ensimmäisessä harjoitusottelussa, eikä ole sen jälkeen pelannut. Myös uutena nimenä mukaan liittynyt Lauri Kärmeniemi on tarpeen tullen käytettävissä. Valmentaja Kai Ortiolla onkin mietittävää, ketkä kuusi puolustajaa huomenna pelaavat.

- Meillä on tällä hetkellä kahdeksan pelikykyistä ja pelikuntoista puolustajaa. Se on hyvä tilanne, kun muistetaan, että joskus on tiukkaa saada kuusi pelikuntoista rosteriin. Hirvosen Pasin tilanne on se, että mies on pelikunnossa. Päivä kerrallaan mennään ja huomenna nähdään, pelaako jo LeKiä vastaan vai vasta keskiviikkona, Ortio ennakoi.

Maalilla Tommi Virtanen on torjunut hyvin, eikä Tamminen näe syytä vaihtaa aloittavaa maalivahtia tässä vaiheessa.

- Tommi Virtanen pelaa. Tuke tulee omalle paikalleen. Hyökkäyspäässä meillä on valinnanvaraa kaikkiin neljään ketjuun. Vaihtoehtoja riittää.

Tammisen ohje pelaajilleen on selvä ja yksinkertainen:

- Valmistaudu. Kaikki saavat mahdollisuuden.

Ottelu alkaa Marli Areenalla huomenna perjantaina klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää