Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki saapuu TUTOn vieraaksi

 

Sarjakärki saapuu TUTOn vieraaksi


TUTO Hockeyn vieraaksi sarjaa johtava LeKi

Eilen Heinolasta arvokkaat kolme pistettä napannut TUTO Hockey valmistautuu huomiseen kotiotteluun hyvillä mielin. Vaikka joukkue on voittanut kaksi kolmesta pelistään, päävalmentaja Juhani Tamminen odottaa huomisestakin pelistä voittoa.

- Olen lanseerannut joukkueelle matka-aikataulun. Eli 1,7 pistettä per peli. Olen kertonut heille myös sen, että hyvät joukkueet ovat koko ajan aikataulussa.

- Ylämäkeen jos joutuu loppukirissä spurttaamaan, alkavat voimat olla lopussa maalisuoralla.

Pelikiellon vuoksi kolmesta ottelusta sivussa ollut Tuukka Pulliainen palaa huomenna kokoonpanoon ja ottaa paikkansa kakkosketjun keskeltä. Pulliaista on kolmessa ensimmäisessä ottelussa tuurannut David Lundbohm, jolle on myös pelipaikka valmiiksi katsottuna.

- Tuukka tulee huomenna takaisin kokoonpanoon ja David siirtyy omalle paikalleen laitahyökkääjäksi.

Pulliainen itse on tuskaillut katsomon puolella. Sieltä käsin pelit eivät sentterille ole maistuneet.

- Innostunut olen. Täytyy pitää ajatus kasassa, ettei innostu liikaa, kuitenkin kolme viikkoa edellisestä pelistä aikaa. Ei tuolta katsomon puolelta ole mukava katsoa pelejä, kun ei pysty itse vaikuttamaan mitenkään tapahtumiin, Pulliainen sanoo.

Puolustajarintamalta kuuluu hyviä uutisia, kun sairasosastolta on paluuta tekemässä Pasi Hirvonen. Puolustaja loukkaantui ensimmäisessä harjoitusottelussa, eikä ole sen jälkeen pelannut. Myös uutena nimenä mukaan liittynyt Lauri Kärmeniemi on tarpeen tullen käytettävissä. Valmentaja Kai Ortiolla onkin mietittävää, ketkä kuusi puolustajaa huomenna pelaavat.

- Meillä on tällä hetkellä kahdeksan pelikykyistä ja pelikuntoista puolustajaa. Se on hyvä tilanne, kun muistetaan, että joskus on tiukkaa saada kuusi pelikuntoista rosteriin. Hirvosen Pasin tilanne on se, että mies on pelikunnossa. Päivä kerrallaan mennään ja huomenna nähdään, pelaako jo LeKiä vastaan vai vasta keskiviikkona, Ortio ennakoi.

Maalilla Tommi Virtanen on torjunut hyvin, eikä Tamminen näe syytä vaihtaa aloittavaa maalivahtia tässä vaiheessa.

- Tommi Virtanen pelaa. Tuke tulee omalle paikalleen. Hyökkäyspäässä meillä on valinnanvaraa kaikkiin neljään ketjuun. Vaihtoehtoja riittää.

Tammisen ohje pelaajilleen on selvä ja yksinkertainen:

- Valmistaudu. Kaikki saavat mahdollisuuden.

Ottelu alkaa Marli Areenalla huomenna perjantaina klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää