Inter tasapeliin HJK:n vieraana

FC Inter jatkaa huipputasaisen Veikkausliigan ykkösenä myös sunnuntain HJK- ottelun jälkeen. Vetisissä olosuhteissa Helsingin Sonera Stadiumilla pelattu ottelu päättyi varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1(0-1) tasapeliin.

Ottelun avausjakso oli pitkään tarkkaa keskialueen pelaamista, jossa ei maalipaikoilla juhlittu. Inter sai luotua muutaman vaarallisen paikan, mutta Irakli Sirbiladze oli ehtinyt näissä tilanteissa paitsioon.

Inter onnistui maalinteossa, kun peliä oli pelattu 31 minuuttia. Joukkue sai tuolloin vaarattoman oloisen vapaapotkun keskialueelta. Mika Ojala lähetti pallon kaaressa HJK:n maalille, josta lopulta Juho Mäkelä sohi pallon omaan maaliin Inter-pelaajien ahdistellessa.

HJK:n ainoa maalipaikka avausjaksolla tuli Rasmus Schullerille. Hänen laukauksen torjui kuitenkin maalin alakulmasta hyvin Stef Doedee.

Ottelun toisella jaksolla HJK painoi Interin väkisin puolustuskannalle. Schuller pääsi kokeilemaan 49. minuutilla Doedeen näppien pitävyyttä. Hollantilaisvahti oli kuitenkin mies paikallaan torjuen laukauksen.

Tunnin pelin kohdalla Doedee sai apua Ville Nikkarilta, joka potki pallon maaliviivalta väljemmille vesille. Maalia tuolloin yritti HJK:n Joel Pohjanpalo.

Kaksi minuuttia tämän jälkeen HJK nousi tasoihin. Maali syntyi, kun Schuller laukoi vapaapotkun suoraan Interin maaliin noin 35 metristä. Maalin saa ottaa kontolleen Interin kassari Doedee, joka arvioi pallon lentoradan täysin vääriin.

Doedee ei kuitenkaan antanut helpon maalin vaikuttaa omaan tekemiseen, vaan jatkoi hyviä otteitaan maalilla torjumalla Sakari Mattilan hirmukudin ja Pohjanpalon puskun maalin oikeasta alakulmasta.

Pelin loppua kohti Inter pääsi myös jälleen peliin mukaan ja sai luotua muutamia vaarallisia hyökkäyksiä. Maaleja ottelussa ei kuitenkaan enää syntynyt ja näin Interille ensimmäinen piste Helsingistä sitten elokuun 2004.

- Pelasimme ensimmäisen jakson hyvin. Peli oli kontrollissa ja HJK ei päässyt luomaan vaarallisia paikkoja meidän maalille. Toisella jaksolla olimme ensimmäiset 20 minuuttia liian passiivisia ja HJK sai luotua painetta maalillemme. Maali, jonka lopulta päästimme, oli luvattoman helppo Stefiltä, sillä hän pelasi muuten todella hyvän ottelun. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tasapeliin, summasi Interin päävalmentaja Job Dragtsma ottelun kulun lyhyesti.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku

FC Inter ry - logo

FC Inter - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.