Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jenkkikeskari näytille Loimuun

 

Jenkkikeskari näytille Loimuun


Sami Koivusen sopimuksen purkamisesta ja Henri Tuomen selkävaivoista kärsivä Raision Loimu on saanut testiin keskitorjujan yhdysvalloista. Keskiviikkona neljän aikoihin Turkuun laskeutunut Daniel "Dan" McDonnell on 24-vuotias ja 200 cm pitkä keskitorjuja, joka on muiden Loimun jenkkivahvistusten tapaan B-maajoukkuetoiminnassa mukana. McDonnell oli toinen kuusikon keskitorjujista, kun Yhdysvallat voitti Pan Am Cupin kultaa heinäkuussa Dominikaanisessa Tasavallassa.

Reissuun Raisiota kohti McDonnell lähti Anaheimista maajoukkueen harjoituskeskuksesta, jossa hän ylläpiti kuntoaan sopimuksettomien maajoukkuetason maamiestensä kanssa. Harjoituksissa sparraajina on toiminut mm. David Leen, Evan Patakin ja Brian Thortonin tasoisia pelimiehiä. Aiemmin urallaan McDonnell on edustanut rapakon takana pokaaleita voittanutta UC Irvinen yliopistoa.

- Maailmalla on paljon hyviä pelaajia liikenteessä ja hintataso on viime vuosina tullut merkittävästi alaspäin. Yhdysvallat on hyvä suunta hakea vahvistuksia, koska siellä ei ole omaa ammattilaissarjaa, pelaajilla on hyvä työmoraali ja lisäksi verosopimuksen myötä urheilijat saavat myös tienata tietyn summan vuodessa verovapaasti. Ja lisäksi liittomaksut ja lennnot ovat Yhdysvalloista ihan järkevän hintaisia, kommentoi Loimun manageri Jukka Rajakangas.

Ulottuvan McDonnellin kanssa ei ole sovittu testijakson pituudesta, mutta mahdollista on että asiassa saadaan nopeitakin ratkaisuja. Loimun seuraava peli on lauantaina Naantalissa, jossa vastaan asettuu Saimaa Volley.

- Valmisteluja on tehty sen vuoksi, että siirron pitäisi onnistua nopeasti, jos Dan vakuuttaa meidät osaamisellaan. Täyttä varmuutta asiasta ei tietystikään ole, ennen kuin FIVB:n online-järjestelmässä keltaisen ja punaisen värin on kokonaan korvannut vihreä väri, taustoittaa Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen. 

- Olen odottanut kovasti tällaista mahdollisuutta. Olen kuullut seurasta ja sen menestyksekkäästä historiasta Dustin Wattenilta ja Jordan Du Faultilta. Kuulemani mukaan seura on menestyksennälkäinen ja täällä on mukava olla, joten haluan todella vakuuttaa valmentajan ja seurajohdon osaamisellani. Haluan päästä sopimukseen ja auttaa joukkuetta tavoitteidensa saavuttamisessa, kommentoi vasta Suomeen laskeutunut Dan McDonnell.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää
Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Loimu isännöi Sampoa Kerttulan lauantai-illassa. Kahden voittoputkessa olleen joukkueen kohtaaminen löi pisteen isäntien voittokululle.

Lue lisää
Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon.

Lue lisää
Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Raisiossa isketään perjantaina huipputärkeä lentopallo-ottelu, kun kauden ensimmäisten otteluiden jälkeen sarjataulukon perää pitävät LEKA Volley ja Loimu iskevät vastakkain.

Lue lisää