Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuori JYP Akatemia saapuu Marli Areenalle

 

Nuori JYP Akatemia saapuu Marli Areenalle


TUTO Hockey lähtee otteluun JYP Akatemiaa vastaan mielenkiintoisesta tilanteesta. Peli on parantunut koko ajan ja pistetavoitteessa joukkue on vahvasti kiinni. Keskiviikon jälkeen kaikki joukkueet on kohdattu kertaalleen.

- Fakta on se, että on kymmenen pelin jälkeen meillä on 17 pistettä. Olen voittanut sarjan neljä kertaa tämän sarjan ja aion voittaa vielä viidennen. Tällä vauhdilla olemme runkosarjan päätyttyä neljän joukossa, paketoi Juhani Tamminen alkukauden pelit.

Viimekertaisessa kotiottelussaan Jokipoikia vastaan TUTO hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti 55 minuuttia, mutta vastustaja korjasi lopulta voiton jatkoajalla.

- 80 laukausta ammuttiin ja vietiin kenttätapahtumia noin 75/25, jos prosenteiksi muutetaan, Tami jatkoi.

Tamminen on tyytyväinen siihen tapaan, miten joukkue on käsitellyt tappiot ja miten yksittäiset pelaajat ovat reagoineet katsottuaan pelin tai pari katsomon puolelta. Valmennusjohto on antanut selkeät ohjeet joukkueelle, mitä kohti tässä ollaan matkalla.

- Pitää oppia ajattelemaan, ettei tämä ole pieni ja piipittävä TUTO, vaan suomalainen huippujoukkue, joka määrää vauhdin kentällä.

- Mäkisen Markuksen otteet Jokipojat –ottelussa käyvät esimerkiksi siitä, miten nälkäisiä veljiä meillä on tuolla reservissä odottamassa omaa vuoroaan.

”KOVA JÄTKÄ, JOKA RIKKOO MINUN MAALIENNÄTYKSEN TÄSSÄ SARJASSA”

Viimeisissä otteluissa TUTOn maaleista ovat vastanneet yllättävänkin isossa määrin joukkueen puolustajat. Valmentaja Kai Ortion mukaan sillä ei ole mitään väliä, kuka ne maalit käy tekemässä.

- Se on kova jätkä, joka rikkoo minun maaliennätykseni (14) tässä sarjassa, Ortio naureskelee puolustajien maalintekoinnokkuudelle.

Samaan hengenvetoon hän muistuttaa kuitenkin siitä yksinkertaisesta asiasta, johon maalien tekeminen perustuu:

- Jos et lauo, et koskaan tee maalia. Tämä ohje on sama sekä hyökkääjille että puolustajille.

Joukkueen kapteeni Antti Virtanen ei ole huolissaan, vaikka lauantaina saaliina olikin ainoastaan yksi piste joukkueen pussiin. Hän näkee TUTOn pelin kehittyneen selkeästi harjoituskauden otteista.

- Minun mielestäni olemme parantaneet koko ajan. Viimeinen kotipeli voidaan laittaa työtapaturmaksi, sillä harvemmin tuollaisella pelillä häviää otteluita, kapteeni tuumi.

TUTO Hockey – JYP Akatemia pelataan Marli Areenalla keskiviikkona 17.10 klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää