Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS saa vieraita Oulusta

 

TPS saa vieraita Oulusta


Keskiviikkona komean vierasvoiton Raumalta hakenut TPS saa perjantaina kotihallissaan vastaansa Oulun Kärpät, joka tulee Turkuun ärsytettynä jäätyään nollille Tapparaa vastaan. Kärpillä on erittäin kovatasoinen hyökkäyskalusto, joten TPS-puolustus tulee olemaan perjantaina kovilla.

Kun lähtökohta otteluun on se, että yksi liigan tehokkaimmista joukkueista saapuu vieraskaukaloon nöyryyttävä kotitappio niskassaan, voi rehellisesti todeta, että kotijoukkue ei tule pääsemään helpolla.

TPS on kuitenkin ollut viime aikoina yksi liigan kovimmista joukkueista kotihallissaan. Viimeisestä kahdeksasta kotiottelusta vain yksi on päättynyt turkulaistappioon. TPS:llä onkin selkeä resepti siihen, miten liigan yksi kovatasoisimmista hyökkäyskalustoista pidetään kurissa.

- Kova hyökkäyskalusto siellä on. Varmasti saadaan tehdä hyvä päivätyö ja pitää paketti kasassa, että saadaan pidettyä ne pois parhailta paikoilta. Kyllä se tiivis puolustus on meidän ase, kun se toimii. Sitä kautta meidän pitää lähteä peliä rakentamaan, kertoi loppukauden kestävän sopimuksen TPS:ään tehnyt Anssi Rantanen.

Viisikkopelin ja puolustuksen merkitystä korosti myös maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen, joka uskoi, että myös ylivoimapeli paranee viisikkopelin parantuessa.

- Puolustuspäästä lähtee, ja nyt on sikäli harmi, että Tappara koulutti Kärppiä keskiviikkona, niin sieltä tulee erittäin raadeltu Kärppä vastaan. He saavat siitä tappiosta varmasti lisää tehoja, Ylönen totesi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää